Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au căsătorit. Momentul special a avut loc într-un decor de vis

Ultima actualizare:

Victoria Răileanu Adrian Ștefănescu s-au căsătorit! Și nu oriunde ci într-un cadru cu totul inedit, mai exact pe o barcă în Grecia! Frumoasa actriță a postat primele imagini de la cununia deosebită alături de omul pe care îl iubește.

Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au căsătorit. Foto: Instagram
Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au căsătorit. Foto: Instagram

Victoria Răileanu s-a căsătorit

Actrița în vârstă de 34 de ani se iubește cu Adrian Ștefănescu de doi ani. Cei doi s-au cunoscut într-un mod inedit. Mai exact, cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut pe o aplicație de dating, cunoscută sub numele de Bumble. Ce știm sigur este faptul că Victoria a făcut primul pas în relație, pentru că aplicația permite doar femeilor să dea primele mesaj, spre deosebire de alte aplicații ce servesc întâlnirilor cu potențiali parteneri. 

Ei bine, acum, la patru ani de la divorț, actrița îndrăznește să zâmbească din tot sufletul pentru că astăzi, 30 iulie, s-a căsătorit cu cel care a reușit să îi cucerească inima. Cei doi au decis să aibă parte de o nuntă atipică, pe o barcă în Grecia, alături fiindu-le băiețelul Victoriei, Carol. 

Victoria a decis să poarte o rochie vaporoasă din paiete, completată de un buchet mare de hortensie mov. Aceasta a decis să aibă un look cât se poate de natural, iar din poze reiese că a vrut să își lase frumusețea naturală să strălucească, fără niciun pic de machiaj, în timp ce părul roșcașt și creț îi curgea frumos pe umeri. Partenerul său s-a îmbrăcat într-o cămașă frumoasă albă și pantaloni scurți ce par a fi de in. 

La finalul „nunții” cei doi îndrăgostiți s-a aruncat în apele mării, celebrând dragostea și libertatea pe care o simt de când sunt împreună.

Cum a fost cerută de soție

Victoria a fost cerută de soție în orașul iubirii, Paris! Aceasta nu s-a așteptat la un asemenea gest, așa că a izbucnit în lacrimi. „Multe momente frumoase a avut 2022, dar momentul în care ne-am logodit în Paris merită clar o coroniță de premiul 1. N-avem poza clasică. Cu poza asta ne-am anunțat și familiile 🥳 Te iubesc, my love. I love you sfm. Mențiune specială: girls, mersi că m-ați bătut la cap să-mi fac Bumble 🥰😅”, a fost mesajul transmis de Victoria Răileanu, pe rețelele de socializare cu privire la marele moment. 

Se pare că binecuvântarea a primit-o din partea fiului său. Adrian a reușit să îl cucerească pe cel mic, iar paparazzi Click! au reușit să îi surprindă pe cei trei, în ipostaza de familie fericită, semn că aceștia sunt mai fericiți ca oricând.

Victoria a fost cerută de soție la Paris (sursă: Instaram)
Victoria a fost cerută de soție la Paris (sursă: Instaram)

Actrița a trecut printr-un divorț greu

Actrița Victoria a divorțat de Conrad Maricoffer în urmă cu 4 ani și au ținut totul secret până în luna iulie a anului 2020. Victoria a trecut cu greu prin despărțire, fiind nevoită să apeleze la ajutorul psihologului.

„Acum, că a mai trecut timpul, pot să spun foarte simplu: treci peste. Am muncit foarte mult cu mine. Mi-am pus întrebări la care am găsit răspunsuri destul de incomode, dar a trebuit să mi le accept, pentru că doar în felul ăsta am putut să evoluez și să îmi dau seama cu ce am greșit. A fost greu, dar orice divorț este greu. E ceva normal să fie așa. Mi se pare că oamenii se așteaptă să treci ușor peste dacă tu ești cel care ia decizia. Dar nu e deloc așa. Asta nu înseamnă că nu am iubit, că am luat decizia ușor. Nu! O despărțire e grea pentru oricine”, povestea Victoria Răileanu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net