Actrița Victoria Răileanu, îndrăgostită lulea după divorț. Și-a scos noul iubit la terasă!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Actrița Victoria Răileanu, 34 ani, pare să fi găsit, din nou, dragostea după divorțul de Conrad Maricoffer, 33 ani. Frumoasa actriță din serialul Vlad și-a refăcut viața alături de Adrian Ștefănescu, iar cei doi se comportă, deja, ca o familie în adevăratul sens al cuvântului. Îndrăgostiții au fost surprinși, în week-end, la o terasă de către reporterii Click! Cu ei era și fiul actriței, Carol, pe care-l scoseseră la o plimbare în parc, cu trotineta.

cub Victoria Răileanu png

Actrița Victoria Răileanu a divorțat de Conrad Maricoffer, în urmă cu trei ani, însă acum are deja o nouă familie. Actrița și-a găsit o nouă dragoste de mai bine de un an, însă abia în luna iulie anul acesta a făcut publică relația lor și pe Instagram.

Citește și: Victoria Raileanu: «Îmi va fi foarte dor de filmările pentru Vlad»

First date-nicio așteptare nici de la el, nici de la ea. 3 sticle de apă plată, mai târziu ea îi complimentează adidașii. El, instant, îi complimentează ochii. Ea roșește. 7 ore mai târziu ea își spune ‘da, drăguț! Dacă e și puțin nebun, e perfect.

Un an și două luni mai târziu se ceartă pe tablou sau print în casă. Nu pot rămâne supărați unul pe altul. «Nu mai punem nimic!! Dă-le-ncolo de tablouri și printuri. Un an și două luni mai târziu she’s still in love ( n.r. ea e încă îndrăgostită) și nu-i e rușine, a povestit Victoria, pe Instagram, despre prima lor întâlnire.

Actrița și noul iubit, Adrian, se înțeleg de minune! Sunt deja o adevărată familie. Așa i-am surprins și noi, în week-end , la o terasă din zona Parcului Tineretului, unde ieșiseră să ia masa în formulă completă. Cu ei se afla și Carol, fiul actriței și al lui Conrad Maricoffer.

Îmbrăcați toți trei în ținute sport, aceștia au luat masa după ce au mers la o plimbare în parc cu trotinetele. Actriței i se citea fericirea pe față, semn că se simte foarte bine în compania noului iubit.

A intrat în depresie cruntă, după divorț!

Victoria Răileanu a divorțat tot la secret și de Conrad Mericoffer. De abia la un an după depărțire, mai precis în vara anului 2020, s-a aflat că cei doi nu mai sunt împreună. Actriței din Vlad nu i-a fost, însă, deloc ușor să treacă peste relația cu Conrad, care a durat apoape șapte 7 ani, mai ales că cei doi au impreună și un fiu, pe Carol ( în vârstă de 7 ani).

Actrița a mărtusit că a trecut printr-o depresie cruntă la divorț și a avut nevoie de un psiholog, și chiar de terapie.

Acum zece ani am început terapia, nu știam ce înseamnă. Mi se pare benefică terapia pentru oricine. Nu mai suntem în Evul Mediu să zicem «Băi, ești nebun căte duci la terapie» Nu mai trăim în vremurile alea”, a povestit Victoria Răileanu.

Vezi și: George Piștereanu, flirt cu Lesko la "Fermă", scene de amor cu Victoria Răileanu, în "Vlad"

Victoria Răileanu a debutat ca actriță la vârsta de 15 ani, pe scena Teatrului Național Timișoara. Născută peste Prut, aceasta a fost măritată timp de 7 ani cu actorul Condrad Maricoffer. După divorț, l-a crescut singură pe fiul lor ,Carol, care a rămas în custodia mamei. Victoria Răileanu a fost interpreta personajului Micki, din serialul Vlad, difuzat la PRO TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net