Câți români s-au uitat la primul episod din „Clanul”, noul serialul de la Pro TV

PRO TV și-a lansat recent grila de toamnă, iar din aceasta face parte și serialul „Clanul", cu nume importante care fac parte din distribuție. Primul episod al serialului a fost un real succes, iar audiența înregistrată de către trustul din Pache Protopopescu demonstrează asta. 

Noul serial de la PRO TV este pe placul telespectatorilor
Noul serial de la PRO TV este pe placul telespectatorilor

Serialul „Clanul" a debutat pe 19 septembrie la PRO TV. Audiențele înregistrate de către primul episod au fost foarte bune și au plasat canalul de televiziune pe primul loc în topul preferințelor românilor. 

Ce audiență a avut primul episod din serialul „Clanul” de la Pro TV

La nivel național, Pro TV a fost lider detaşat cu serialul „Clanul", cu o medie de aproape 1,4 milioane de telespectatori. A fost peste Kanal D, care era urmărit de aproape 1,2 milioane de telespectatori şi Antena 1, cu aproape un milion de persoane.

Conform datelor, se pare că publicul cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani a fost intrigat de acțiunea din noul serial marca PRO TV. Serialul de pe Pro TV a fost urmărit de 410.000 de persoane, în timp ce Antena 1 a avut, pe acelaşi interval de vârstă, o medie de 280.000 de persoane.

Ce actori joacă în serialul Clanul 

Din distribuția serialului fac parte: George Mihăiță, Șerban Pavlu, Carmen Tănase, Mădălina Craiu, Theo Rose, George Ivașcu, Codin Maticiuc, Cătălin Nicolau, Dogioiu Constantin, Cătălina Grama, Sergiu Costache, Vladimir Drăghia, Silviu Mircescu, Eduard Trifa, Alice Halpert și Bogdan Farcaș.

Bazat pe formatul unui serial turcesc, „Clanul" reprezintă o adaptare în care telespectatorii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre poliție și mafie. În rolul principal, cei de acasă îi vor descoperi pe Denis Hanganu, care-l va juca pe Tudor Achim, un ofițer cpzut în dizgrație.

Fanii lui Theo Rose vor avea ocazia să o vadă pe aceasta într-o nouă ipostază. Nu cântând, ci dând viață unui personaj complex! Prezența artistei în rândul actorilor din „Clanul" a fost una surprinzătoare, însă nu ar trebui să ne mire totuși prea mult, ținând cont că Theo Rose este o artistă atât de versatilă și determinată să demonstreze că este capabilă de orice proiect își propune. 

Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul", a împlinit 31 de ani pe 8 august și este clar că se află într-o perioadă extrem de prielnică, atât din punct de vedere profesional, cât și în plan amoros.

Serialul are parte de apreciere din partea telespectatorilor, iar Theo Rose este îndrăgostită până pest cap de cel care, până nu de mult, a fost iubitul Liei Bugnar.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net