George Piștereanu, flirt cu Lesko la "Fermă", scene de amor cu Victoria Răileanu, în "Vlad"

George Piștereanu, feblețea Annei Lesko la "Ferma"
George Piștereanu, feblețea Annei Lesko la "Ferma"

Actorul George Piștereanu poate fi văzut în ultimele săptămâni în două ipostaze. Este interpretul lui Tibor, în serialul "Vlad", dar și concurent în reality-show-ul "Ferma", tot la PRO TV. În concurs a slăbit 10 kilograme și flirtează cu Anna Lesko, iar în serial apare în scene fierbinți alături de Victoria Răileanu (32 de ani).

George Piștereanu (30 de ani) ne-a povestit, înainte de a intra în reality-showul "Ferma", cum e să filmeze secvențe fierbinți în serialul "Vlad", mai ales că săptămâna aceasta s-a difuzat scena în care personajul lui, Tibor, o cere de soție pe Micky (Victoria Răileanu). Tot la PRO TV îl vedem și în atenția Annei Lesko, concurenta de la "Fermă" care îi face ochi dulci.


    George Piștereanu, feblețea Annei Lesko la
George Piștereanu, feblețea Annei Lesko la

George Piștereanu: "Nu am explicat vreodată scenele romantice"

George Piștereanu și Victoria Răileanu, protagoniștii unor scene fierbinți în serialul "Vlad"
George Piștereanu și Victoria Răileanu, protagoniștii unor scene fierbinți în serialul "Vlad"

"Am observat și eu reacțiile de încântare ale oamenilor legat de scena aceasta, declarația de dragoste și totodată de rebeliune a lui Tibor. Este momentul în care personajul decide să plece în lume cu Micky și să nu uităm că pentru acest personaj este o hotărâre extrem de puternică și dificilă. Pentru că el este obedient prin construcția lui. M-a bucurat tare faptul că oamenii apreciază sinceritatea unui personaj care este văzut de mulți ca o brută și iată, înțelegem încă o dată, că nu există personaje pur negative sau pozitive. Evident, oamenii tind să încadreze personajele în aceste două mari categorii, însă eu cred că fiecare personaj pozitiv are ceva negativ în el și vice-versa. Jucând de 2 ani acest personaj, orice scenă care pare nouă în ochii publicului, pentru noi se încadrează în complexitatea personajului pe care l-am creat. Nouă nu ni se pare o transformare, pentru că e în baremele stabilite cu regizorul. A fost o scenă extrem de drăguță, o scenă emoționantă, Vichi a intrat repede în ceea ce am propus eu ca actor pe acestă bucată de text și totul a decurs frumos. Am primit extrem de multe mesaje legat de această scenă, chiar și colegii au reacționat foarte frumos, am avut reacții de genul <<m-a topit scena asta>>. Îmi plac enorm mesajele de la fanii serialului, mă bucură. Ce cred partenerii de viață despre aceste scene? Sincer niciodată nu mi-am pus problema. Nici măcar nu am explicat vreodată scenele romantice. Mi se pare că dacă ai un partener de viață și i-ai explicat meseria ta, nu ar fi cazul să explici mai mult de atât", ne-a povestit George Piștereanu.

Ce spune Victoria Răileanu despre aceste scene

George și Victoria joacă rolurile lui Tibor și Micky
George și Victoria joacă rolurile lui Tibor și Micky

"Eu și George, de 2 ani de când lucrăm împreună, mai ales de când am aflat că Micky și Tibor vor forma un cuplu, am construit o relație foarte drăguță și amuzantă. Cred că atunci când doi actori au de jucat secvențe mai intime trebuie să încerce să se împrietenească, pentru că în acest fel secvențele vor ieși mai bine. Mă bucur că scena romantică din episodul de luni a ieșit bine, ne-au scris oameni încântați de declarația lui Tibor. Atunci când publicul așteaptă anumite secvențe de genul acesta, mai ales cu un cuplu nou format, este foarte atent la ele și va taxa imediat orice fracțiune de secundă care pare nelalocul ei, însă nu au existat genul acesta de reacții după scenă. Ceea ce mă bucură, înseamnă că a ieșit bine. Mai ales că locația unde am filmat aceast scenă este una în care am fost în contratimp. Aveam emoții, pentru că mă gândeam că nu avem suficient timp la dispoziție și nu va ieși cum trebuie. Însă nu s-a simțit asta pe ecran. Oricum, cred că au fost mai mult secvențele lui Tibor, George, pentru că el a fost cel vulnerabil, el a fost cel care și-a deschis sufletul în fața mea și a riscat. Eu doar am reacționat. A fost atât de drăguț, i-am spus lui George că eu personal aș fi cedat la ciorba de lobodă. Mi-au plăcut mult și mie aceste secvențe. Ce cred partenerii de viață despre aceste scene? Noi suntem actori, asta facem, jucăm și astfel de secvențe. Chiar a fost light față de alte secvențe pe care eu le-am jucat în Vlad. Cred că într-o relație trebuie să existe respect și încredere și înțelegerea faptului că dacă eu sunt actriță, asta trebuie să fac. Când joc, le joc pentru că așa spune scenariul, este ficțiune", a spus si actrița.

Citește și:

George Burcea și Viviana Sposub, sărut la «Ferma». Se înfiripă deja un cuplu în emisiune?

INTERVIU Viața bate filmul. Doi actori din "Vlad" și "Sacrificiul" au divorțat în viața reală. Iată motivul!

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre