Actrița Victoria Răileanu și-a tăiat rochia de mireasă! Ce s-a întâmplat la nunta din Grecia?

Ultima actualizare:

Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au căsătorit, pe 30 iulie, într-un cadru cu totul inedit, mai exact pe o barcă în Grecia! Actrița s-a ocupat singură de look-ul ei din ziua nunții și chiar a făcut ceva ajustări la rochia de mireasă.

La patru ani de la divorț, Victoria Răileanu (34 de ani) s-a căsătorit cu Andrei Ștefănescu, cel care a reușit să îi cucerească inima. Cei doi și-au dorit o nuntă atipică, pe o barcă în Grecia, alături de băiețelul Victoriei, Carol.

Victoria a decis să poarte o rochie vaporoasă din paiete, completată de un buchet mare de hortensii violet. Aceasta și-a dorit un look cât se poate de natural și mai simplu.

Frumoasa actriță din serialul Vlad a reușit să strălucească, cu un machiaj discret, pe care l-a realizat singură, în timp ce părul roșcat și creț îi curgea frumos pe umeri. Partenerul său s-a îmbrăcat într-o cămașă albă și pantaloni scurți de in. La finalul „nunții” cei doi îndrăgostiți s-au aruncat în apele mării.

Actrița a dezvăluit că a făcut singură toate pregătirile pentru eveniment și că a fost și designerul rochiței purtate în ziua cea mare.

Victoria Răileanu: „Am tăiat scurt rochița albă de sub ca să mi se vadă picioarele”

„Pentru că tot conceptul a fost pe simplitate, fără stres și fără bătăi de cap, am căutat rapid în online, cu o săptămână înainte, și am dat peste superbitatea asta. Mi-am imaginat cu totul altceva pentru cununia civilă, dar când am văzut-o, am zis că asta e.

N-am putut să mă potolesc (pentru că sunt tot timpul cu foarfeca în mână să modific haine) și am tăiat scurt rochița albă de sub ca să mi se vadă picioarele de gazelă marină.

În păr am pus un pumn de lubrifiant ca să încerc un wet look, dar n-am calculat bine că barca a băgat viteză la un moment dat și am revenit repede la starea naturală.

Make-up-ul a rămas foarte simplu, că oricum nu eram în stare de altceva la cum îmi tremurau mâinile de emoție. Accesoriul din păr l-am agățat în grabă de la o insulă de bijuterii din mall.

Picioarele mi-au fost goale. Iar hortensia a fost furată de pe marginea drumului, de nașul nostru care a apărut cu ea în ușă când a venit să mă conducă spre port unde mă aștepta Adi. Asta a fost tot și-a fost perfect!”, a povestit actrița, pe pagina ei de socializare, la câteva zile de la nuntă.

A divorțat de Conrad Mericoffer, acum patru ani

Actrița Victoria Răileanu (în vârstă de 34 de ani) se iubește cu Adrian Ștefănescu de doi ani. Aceștia s-au cunoscut pe o aplicație de dating, cunoscută sub numele de Bumble.  Victoria a fost cea care a făcut primul pas în relație, pentru că aplicația permite doar femeilor să dea primele mesaj. Victoria a fost cerută de soție, anul trecut,  în orașul iubirii, Paris.

Actrița a divorțat de Conrad Mericoffer în urmă cu 4 ani și au ținut totul secret până în luna iulie a anului 2020. Actriței din serialul Vlad nu i-a fost, însă, deloc ușor să treacă peste relația cu Conrad, care a durat aproape șapte 7 ani, mai ales că cei doi au impreună și un fiu, pe Carol ( în vârstă de 7 ani).

Victoria Răileanu a debutat ca actriță la vârsta de 15 ani, pe scena Teatrului Național Timișoara. Născută peste Prut, aceasta a fost măritată timp de 7 ani cu actorul Condrad Mericoffer. După divorț, l-a crescut singură pe fiul lor ,Carol, care a rămas în custodia mamei. Victoria Răileanu a fost interpreta personajului Micki, din serialul Vlad, difuzat la PRO TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net