Separare neașteptată între Prințesa Charlene și Prințul Albert! De ce și-au petrecut noaptea nunții în hoteluri separate

După o petrecere ca-n povești, mirii așteaptă întotdeauna cu nerăbdare noaptea nunții și luna de miere. Însă, se pare că pentru Prințesa Charlene (45 de ani) și Prințul Albert (65 de ani) luna de miere nu a fost un prilej de bucurie, deoarece aceștia se aflau la o distanță de aproape 20 de kilometri unul de altul! De ce au stat separat cei doi?

Prințesa Charlene și Prințul Albert
Prințesa Charlene și Prințul Albert

În 2011, Prințesa Charlene (45 de ani) și Prințul Albert de Monaco (65 de ani) și-au unit destinele, însă, cuplul regal și-a petrecut luna de miere, una dintre cele mai frumoase momente din viața unor proaspăt căsătoriți, separat, în hoteluri diferite, la o distanță de aproape 20km unul de altul.

După nuntă, cei doi s-au întâlnit cu Jacob Zuma, președintele Africii de Sud, la scurt timp după ce au pășit în Durban, doar că, la plecare, s-au urcat „în mașini diferite”. Ulterior, s-a aflat că prințul de Monaco stătea la hotelul Hilton din Durban, în timp ce soția lui era cazată în Oyster Box Hotel din Umhlanga. Cu alte cuvinte, cum am menționat, la o distanță de aproape 20km unul de altul. Care să fie motivul?

De ce și-au petrecut noaptea nunții separat

De ce și-au petrecut soții regali noaptea nunții în hoteluri separate / Foto: GettyImages
De ce și-au petrecut soții regali noaptea nunții în hoteluri separate / Foto: GettyImages

Ei bine, se pare că proaspeții căsătoriți și-au petrecut luna de miere separat, în hoteluri diferite, deoarece prințul trebuia să rămână în Durban, pentru că avea o întâlnire a doua zi dimineața și se temea ca nu cumva să întârzie din cauza traficului aglomerat.

„Albert a participat la conferința Comitetului Olimpic Internațional la Hilton. Conferința a avut loc la ora 7 dimineața și Albert n-a vrut să se trezească extrem de devreme, pentru a nu întârzia”, a explicat tatăl Prințesei Charlene, Mike Wittstock, relatează OKMagazine.ro.

Să fie oare adevărat? După nuntă, prințul de Monaco ar fi putut să își amâne întâlnirile oficiale, iar soția sa ar fi putut sta cu el la Hilton, dacă era absolut obligatoriu ca el să-și îndeplinească responsabilitățile regale chiar în acel moment. Ulterior, palatul din Monaco a confirmat că s-a făcut asemenea alegere „din motive practice”, ca să-i ușureze viața prințului.

Și totuși, cei doi soți nu s-au putut bucura nici de a doua lună de miere, pe care o planificaseră la numai câteva săptămâni după ceremonia nupțială, și asta pentru că Prințul Albert a fost acuzat încă o dată ca a conceput încă un alt copil din flori!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net