Prințesa Charlene, imaginea tristeții absolute! Tensiune uriașă cu Prințul Albert la un eveniment

Ultima actualizare:

Prințesa Charlene de Monaco (45 de ani) face furori la orice eveniment la care decide să participe, aparițiile sale publice fiind iroproșabile din punct de vedere al stilului. Însă, apărând în public alături de soțul ei Prințul Albert de Monaco (65 de ani) și copii lor, la un meci din cadrul Turneului de Rugby Sainte Devote, tensiunea palpabilă dintre cei doi parteneri a făcut ca tabloul lor public să fie unul trist.

Prințesa Charlene, imaginea tristeții absolute. Foto: okmagazine
Prințesa Charlene, imaginea tristeții absolute. Foto: okmagazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco au apărut în public cu copiii lor, gemenii de opt ani Jacques și Gabriella, la un meci din cadrul Turneului de Rugby Sainte Devote, pentru prima dată de când palatul princiar a fost forțat să nege zvonurile că mariajul cuplului suveran ar fi pe punctul de a se sfârși.

În urmă cu câteva săptămâni, o publicație franceză a scris că Prințesa Charlene și Prințul Albert sunt în plin proces de divorț, după 12 ani de mariaj. Palatul princiar a negat imediat cu fermitate, iar un apropiat al cuplului a declarat că cei doi „neagă oficial zvonurile rău intenționate propagate de revista ROYAUTÉ”.

Tensiunea dintre cei doi pare a confirma zvonurile

În ciuda faptului că Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco au mai apărut, împreună, la evenimente publice, par a confirma zvonurile care apar tot mai des despre căsnicia lor tensiunea evidentă și limbajul corpului celor doi.

Pentru această apariție, arătând cât se poate de elegant, Prințesa Charlene (45 de ani), fostă înotătoare, a optat pentru un top alb și pantaloni albi, peste care a purtat un blazer bleumarin brodat cu logo-ul clubului de rugby din Monaco, ruj roșu și o pereche de ochelari de soare translucizi, care i-au conferit un aer deosebit.

Soțul ei, Prințul Albert de Monaco (65 de ani), a ales să îmbrace același gen de blazer ca soția sa pentru a se asorta. Cei doi copii ai lor, gemenii de opt ani Jacques și Gabriella au privit cu foarte mare entuziasm meciul, ridicând mâinile și aplaudând frenetic pe tot parcursul partidei, potrivit okmagazine.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!             

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net