Prințesa Charlene de Monaco, strălucitoare la Săptămâna Modei de la Paris

Prințesa Charlene de Monaco a început să participe din ce în ce mai des la evenimente, după ce mai bine de un an a evitat aparițiile publice din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Soția prințului Albert a participat la Săptămâna Modei de la Paris și a atras privirile tuturor. 

Charlene de Monaco a strălucit la Săptămâna Modei de la Paris
Charlene de Monaco a strălucit la Săptămâna Modei de la Paris

Sâmbătă, ea a uimit fanii cu apariția ei la Săptămâna modei de la Paris, la Palais de Tokyo, pentru a urmări din primul rând prezentarea pe podium a unei colecții semnate de către casa de modă elvețiană Akris.

A purtat un costum bleumarin semnată de Akris și a avut un machiaj minimal. Deși vestimentația a fost una impecabilă, iar Charlene de Monaco nu a trecut neobservată, o umbră de tristețe sau apăsare era evidentă pe chipul frumoasei prințese. 

Citește și: Prințesa Charlene, primele mărturisiri despre boală 

După terminarea evenimentului, ea a împărtășit un mesaj pe contul ei de Instagram, adresat designerului Akris Albert Kriemler, spunând: „Mulțumesc Albert pentru o seară minunată și felicitări pentru 100 de ani de perfecțiune".

Prințesa Charlene a revenit la îndatoririle publice în mai, iar pe 19 septembrie a participat, alături de soțul ei, la funeraliile suveranei Elisabeta a II-a. 

Charlene de Monaco, departe de familie pentru jumătate de an 

Prințesa Charlene de Monaco s-a îmbolnăvit în luna mai a anului trecut, în Africa de Sud, în timpul unei vizite de zece zile. A suferit o intervenție chirurgicală la nivelul sinusurilor și în urma acesteia au apărut o serie de complicații.

Vezi și: Ultimele apariții ale prințesei Charlene 

A ajuns să stea în țara sa natală vreme jumătate de an, în loc de 10 zile. În noiembrie a revenit în Monaco, dar a fost internată la scurt timp după într-o clinică din Elveția, timp de 4 luni.

Nu și-a îndeplinit atribuțiile regale până pe data de 24 mai 2022, când a fost surprinsă la săptămâna modei din Monte-Carlo, alături de Prințesa Gabriela, fiica sa.

Gurile rele susțineau că nu doar problemele de sănătate ar fi ținut-o atât de multă vreme departe de prințul Albert, ci și problemele conjugale. Cu toate acestea, prințesa a infirmat zvonurile și a subliniat că este extrem de fericită pentru faptul că poate fi din nou alături de membrii familiei pe care îi iubește enorm.

Sursă foto: Profimedia 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net