Prințesa Charlene, apariție memorabilă la cursa de Formula 1 de la Monaco!

Ultima actualizare:

Prințesa Charlene a participat duminică, 29 mai, la cursa de Formula 1 Grand Prix de la Monaco, însoțindu-l pe partenerul ei, Prințul Albert, iar celor doi li s-au alăturat și cei doi copii. Iată cu ce ținută a captat atenția!

Prințesa Charlene a bifat în acest weekend, în cadrul cursei de Formula 1 organizată la Monaco, o apariție memorabilă, spre bucuria admiratorilor casei regale.

Prințesa Charlene, apariție memorabilă la cursa de Formula 1 Monaco Grand Prix 2022

Prințesa Charlene pare să fi revenit la respectarea îndatoririlor sale de protocol, însoțindu-l pe Prințul Albert în cadrul evenimentului sportiv mult așteptat, după o lungă perioadă în care a fost „dispărută” din sfera publică, în urma mai multor probleme de sănătate care au iscat reale controverse.

Citește și: Motivul pentru care Prințesa Charlene poartă numai ținute «șterse»! Ce spune un psiholog

Deși la cele mai recente apariții publice ale sale a optat pentru ținute sobre, în culori „mohorâte”, cu această ocazie, Prințesa Charlene a arătat puțin mai multă îndrăzneală, alegând un outfit elegant, într-o nuanță monocromă, de un albastru pal, asemenea cerului.

Salopeta, alcătuită dintr-o parte inferioară largă și o bluză cu mâneci lungi, cu manșete, a fost strânsă în talie, punându-i Prințesei frumos în evidență silueta. Cunoscătorii modei regale sunt convinși că ținuta Prințesei Charlene este o creație a designer-ului Terrence Bray, fiind făcută la comandă.

Prințesa Charlene și-a purtat părul scurt ca atare și a optat pentru o pereche de cercei eleganți, cu diamante. De asemenea, Charlene și-a accesorizat întregul outfit cu o pereche de ochelari de soare albi, supradimensionați, și sandale într-o nuanță de roz pal.

Citește și: De ce prințesa Charlene de Monaco zâmbește atât de rar la evenimentele oficiale

Prince Albert and #PrincessCharlene for the National Anthem 🇲🇨 📸 Sky #MonacoGP pic.twitter.com/00wXlsjmGE

— ChristinZ (@ChristinsQueens) May 29, 2022

Prințesa Charlene zâmbește rar  în fotografii

Aceasta a fost surprinsă în mai multe fotografii ținându-se de mâna cu fiica ei, Prințesa Gabriella, dar și alături de partenerul său, Prințul Albert, și de fiul lor. De regulă, pe chipul fostei înotătoare se citește aceeași urmă de tristețe profundă, pe care încearcă însă să o mascheze.

De data aceasta însă, Charlene și-a luat admiratorii prin surprindere, afișându-și zâmbetul larg, dar și o stare de spirit foarte bună, semn că evenimentul a fost pe placul său.

Fiica lui Charlene a purtat o rochie cu mâneci scurte, cu un imprimeu floral, sub semnătura celebrei case de modă Dolce & Gabbana, varianta pentru copii, informează Express.

În timp ce mama și fiica au petrecut timpul împreună, Prințul Albert a fost fotografiat într-o mașină de Formula 1, alături de fiul lor, Prințul Jacques.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net