Motivul pentru care Prințesa Charlene poartă numai ținute «șterse»! Ce spune un psiholog

Ultima actualizare:

Prințesa Charlene de Monaco a bifat în acest weekend cea de-a doua apariție publică alături de familia sa, după luni întregi în care admiratorii Casei Regale s-au întrebat unde a „dispărut”. Aceasta a purtat, la întâlnirea oficială, o altă ținută într-o culoare „decolorată” și sobră. Iată ce spune un psiholog renumit despre alegerile ei vestimentare din ultima perioadă!

Motivul pentru care Prințesa Charlene poartă ținute „șterse” Foto: Getty
Motivul pentru care Prințesa Charlene poartă ținute „șterse” Foto: Getty

Prințesa Charlene, în vârstă de 44 de ani, a purtat pentru cea mai recentă apariție a sa, participarea la turneul de rugby Sainte Dévote, o rochie midi bleumarin, cu o curea în talie. Charlene a fost însoțită de soțul ei, Prințul Albert de Monaco, și gemenii lor în vârstă de șapte ani, Prințesa Gabriella și Prințul Jacques.

Motivul pentru care Charlene, care prefera culorile vibrante, se îmbracă acum în ținute „șterse”

Pentru prima sa apariție publică de la „misterul dispariției sale”, pe care a marcat-o în decursul săptămânii trecute, fosta înotătoare olimpică a optat pentru un outfit la fel de „șters”, purtând un costum gri. Vezi AICI momentul.

Lee Chambers, un psiholog renumit din Lancashire, specializat pe zona culorilor, a declarat că decizia lui Charlene de a se distanța recent de culorile vibrante ar putea să o ajute să se simtă mai „stabilă”, în timp ce își „căută echilibrul”, acesta fiind un semn că traversează o perioadă dificilă.

Purtarea de culori mai închise și mai șterse, în special pentru cineva care este cunoscut pentru o garderobă vibrantă și expresivă, este de obicei un semn de căutare de stabilitate și siguranță. Acest lucru înseamnă că traversează în prezent o perioadă dificilă din viața lor.

Aceste culori atenuate ne pot face să ne simțim mai așezați, promovând o energie mai odihnitoare, care poate fi benefică atunci când căutăm să ne vindecăm sau să găsim puțină pace.

Prin aceste nuanțe, comunicăm, de asemenea, lumii din jurul nostru că luăm lucrurile mai încet și avem nevoie de puțin spațiu pentru a respira.”, a explicat Lee, potrivit Mirror.

Citește și: Situație disperată pentru prinţesa Charlene! Gestul care a zguduit din temelii Principatul Monaco

Misterul „dispariției” Prințesei Charlene

Charlene, născută în Zimbabwe, a dispărut o perioadă din „radarul public”, făcându-i pe admiratorii săi să se îngrijoreze. Ea și soțul ei au fost văzuți împreună extrem de rar, încă de când Prințesa a călătorit în Africa de Sud, anul trecut, pentru a se trata în urma unei infecții grave a sinusurilor.

Boala a întârziat întoarcerea ei la Monaco, Charlene fiind internată în spital o perioadă bună de timp, iar după ce s-a întors în principat, în noiembrie anul trecut, Prințesa a plecat aproape imediat în Elveția, pentru a primi un nou tratament, de data aceasta pentru „epuizare”. Această situație a stârnit suspiciuni și tot felul de ipoteze, multe voci susținând că există un adevărat mister în spatele plecărilor lui Charlene.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco a fugit din nou din Principat! Unde se ascunde soția Prințului Albert

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net