Prințesa Charlene de Monaco a fugit din nou din Principat! Unde se ascunde soția Prințului Albert

Ultima actualizare:

Viața de familie a lui Albert de Monaco și a Prințesei Charlene nu este deloc una simplă. Revenită în Principat în urmă cu foarte puțină vreme, se pare că soția Prințului Albert de Monaco a decis să plece din nou într-o scurtă vacanță singură, fără soț și copii. 

Prințesa Charlene de Monaco a plecat din nou din Principat Sursă foto: Profimedia
Prințesa Charlene de Monaco a plecat din nou din Principat Sursă foto: Profimedia

Prințesa Charlene de Monaco a plecat din nou din Principat. Fosta sportivă de performanță a zburat la Nisa pentru un control medical și nu s-a mai întors acasă. În schimb, a ales să se refugieze în Corsica, pentru o perioadă nedeterminată de timp, conform unor publicații italiene.  Jurnaliștii din Italia nu precizează însă dacă Charlene a zburat cu elicopterul la Nisa, așa cum face de obicei, sau a parcurs drumul cu mașina.

Citește și: Noi informații despre starea de sănătate a Prințesei Charlene

În urmă cu puțin timp, se zvonea că Charlene face presiuni imense asupra soțului său pentru a părăsi Monaco și a trăi o viață liniștită, departe de privirile curioșilor. Conform publicațiilor străine, prințesa este foarte numulțumită de faptul că, în lipsa sa, sora Prințului Albert s-a ocupat de educația gemenilor, de doar șapte anișori, și le-a prezentat o serie de idei cu care ea nu este de acord.

Prințesa Charlene s-a săturat de viața din Monaco 

În aceste condiții, Charlene i-a sugerat lui Albert să lase Monaco în spate pentru a se muta într-o zonă mai liniștită, precum Elveția. Suveranul nu este încântat de sugestia partenerei sale de viață și amână să ia o decizie. 

Anul 2021 a fost unul foarte obositor pentru Prințesa Charlene. Ea s-a aflat departe de familie timp de mai bine de șase luni, blocată în țara natală din Africa de Sud. Reîntoarsă în Principat a fost trimisă la o clinică de specialitate întrucât încă acuza stări de oboseală fizică și psihică. Iată că problemele se țin scai pentru Casa Regală și în anul 2022, iar Charlene pare să nu își găsească nicăieri liniștea. 

Vezi și: Situație disperată pentru Prințesa Charlene

Criticii susțin că plecările dese ale lui Charlene se datorează răcirii relației pe care o are cu soțul ei, nu doar nevoilor de a urma anumite tratamente. Rămâne de văzut care va fi deznodământul poveștii lor de dragoste, însă situația, așa cum este la momentul actual, nu pare deloc una roz. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net