Situa╚Ťie disperat─â pentru prin┼úesa Charlene! Gestul care a zguduit din temelii Principatul Monaco

Prin┼úesa Charlene este, de aproape un an, absent─â din via┼úa public─â, dup─â ce o boal─â misterioas─â a ┼úinut-o blocat─â ├«n Africa de Sud, iar apoi ├«ntr-un centru de recuperare din Europa. Exist─â, ├«ns─â, zvonuri c─â dispari┼úia so┼úiei lui Albert de Monaco este doar o diversiune creat─â pentru a masca alte probleme din familia regal─â. De atfel, s-a spus mereu c─â Charlene este extrem de nefericit─â ├«n mariajul s─âu cu Albert, considerat un adev─ârat playboy ┼či c─â ar fi ├«ncercat chiar s─â fug─â de trei ori, ├«naintea nun┼úii.

charlene alebert monaco 0 jpeg
Prin┼úesa Charlene ┼či Prin┼úul Albert s-au c─âs─âtorit ├«n 2011

Charlene de Monaco a trecut, ├«n ultimul an, printr-una dintre cele mai grele perioade din via┼úa sa: o grea infec┼úie ORL a ┼úinut-o blocat─â ├«n Africa de Sud, din martie p├ón─â ├«n noiembrie 2021. Prin┼úesa a avut nevoie de mai multe opera┼úii ┼či a sl─âbit enorm ├«n aceast timp, ajung├ónd s─â c├ónt─âreasc─â jum─âtate din greutatea sa. Mai mult, dup─â ce a revenit la Monaco, ├«n 8 noiembrie, ea s-a sim┼úit iar r─âu ┼či a fost dus─â la un centru de recuperare din afara principatului. Starea Prin┼úesei este at├ót de grav─â, ├«nc├ót ea nu a fost v─âzut─â nici de ziua sa, ├«n 25 ianuarie, c├ónd Casa Regal─â din Monaco a publicat un simplu film cu imagini vechi ┼či mai recente cu Charlene. ┬á

├Äntreaga situa┼úie a ridicat multe semne de ├«ntrebare, mai ales c─â reprezentan┼úii Casei Regale nu au vrut s─â spun─â de la ├«nceput de ce boal─â sufer─â Charlene. Acest fapt a dus la numeroase specula┼úii, iar unii cred chiar c─â povestea a fost fabricat─â pentru a ascunde adev─âratele probleme din s├ónul familiei regale ┼či pentru a salva imaginea lui Albert de Monaco.

Prinţesa Charlene ar fi încercat să fugă înaintea nunţii

Prin┼úul a fost des acuzat c─â este un adev─ârat playboy ┼či c─â nu a fost niciodat─â fidel lui Charlene, noteaz─â clickpentrufemei.ro. Znovuri legate de aventurile lui, dar ┼či de nefericirea lui Charlene au existat chiar de dinaintea nun┼úii lor, din iulie 2011.

Ceremonia, care a fost organizat─â ├«n curtea Palatului Regal din Monaco, a fost umbrit─â de procese de paternitate care ├«l vizau pe Albert, dar ┼či de znovuri conform c─ârora prin┼úul s-ar fi ├«nt├ólnit cu amanta sa chiar ├«nainte de nunt─â. Mai mult, familia regal─â ar fi dorit ca Albert s─â nu se ├«nsoare ┼či s─â lase tronul unuia dintre nepo┼úii s─âi.

Exist─â unele voci care sus┼úin chiar c─â Prin┼úesa Charlene ar fi dorit s─â fug─â de trei ori, ├«nainte de nunta din 2011, dar nu a reu┼čit. Prima oar─â ar fi ├«ncercat s─â plece c├ónd se afla la Paris, unde a mers pentru a proba rochia de mireas─â creat─â de casa Armani. Atunci, Charlene a aflat, din ziare, c─â Albert ar avea un al treilea copil nelegitim, conceput chiar ├«n timpul rela┼úiei cu ea, pe l├óng─â cei doi despre care se ┼čtia deja, Jazmin Grace, n─âscut─â ├«n 1992 din rela┼úia cu americanca Tamara Rotolo, ┼či Alexandre Coste, n─âscut ├«n 2003, din rela┼úia cu ├«nso┼úitoarea de bord togolez─â, Nicole Coste.

Atunci, Charlene s-ar fi refugiat în ambasada sud africană din Paris, dar a fost convinsă se revină la Monaco.

Ar mai fi ├«ncercat s─â fug─â ┼či ├«n timpul Grand Prix-ului, dar persoane apropiate lui Albert i-au luat pa┼čaportul.

A treia ├«ncercare de a fugi ar fi avut loc chiar cu dou─â zile ├«naintea nun┼úii, c├ónd Charlene ar fi reu┼čit s─â reserve un bilet pentru Africa de Sud ┼či chiar ar fi ajuns la aeroportul din Nisa, dar a fost ├«ntoars─â din drum tot de oamenii lui Albert.

Charlene, criticat─â de locuitorii din Monaco

Charlene de Monaco este una dintre cele mai mediatizate prin┼úese ┼či este considerat─â de mul┼úi un etalon de elegan┼ú─â. ├Äns─â, via┼úa la Monaco nu a fost una u┼čoar─â pentru ea, nu doar datorit─â presupuselor aventuri ale lui Albert. Ea nu a fost nici pe placul unora dintre locuitorii din principat, care nu au fost de acord ca Prin┼úul Albert s─â se ├«nsoare cu o femeie f─âr─â s├ónge regal. Ba chiar, atunci c├ónd i-a adus pe lume, ├«n 2014, pe gemenii Jacques ┼či Gabriella, unele comentarii ale locuitorilor din Monaco au fost extrem de acide: ÔÇ×S-a dovedit, m─âcar, c─â este capabil─â s─â se reproduc─âÔÇť.

Mariajul lui Charlene cu Albert, sub influenţa unui vechi blestem

Mariajul aparent nefericit al Prin┼úesei Charlene cu Prin┼úul Albert este pus pe seama unui vechi blestem care ar fi fost aruncat asupra familiei Grimaldi, de o t├ón─âr─â abuzat─â de Prin┼úul Rainier I, ├«n secolul al XIII-lea. ÔÇ×Niciun Grimaldi nu va avea o c─âsnicie fericit─âÔÇť, au fost cuvintele femeii, care a fost ars─â pe rug pentru vr─âjitorie.

De altfel, mama lui Albert, actri┼úa Grace Kelly, a sf├ór┼čit tragic ┼či a murit ├«ntr-un accident de ma┼čin─â, la 52 de ani. ┼×i fiica Prin┼úesei, Caroline, a r─âmas v─âduv─â dup─â ce so┼úul ei a murit ├«ntr-un accident cu barca. Acum, se pare, ┼či Albert va fi victima acestui blestem, pentru c─â unii cred c─â divor┼úul de Charlene e iminent.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,┬áFacebook┬á╚Öi┬áInstagram!┬á┬á

foto front 1 pisica instagram jpg
FotoJet jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
image 287 jpeg
Delta 1 jpg
image
image
image
image
door 1590024 1920 jpg
foto   turist lovit stanca jpg
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg