Situație disperată pentru prinţesa Charlene! Gestul care a zguduit din temelii Principatul Monaco

Ultima actualizare:

Prinţesa Charlene este, de aproape un an, absentă din viaţa publică, după ce o boală misterioasă a ţinut-o blocată în Africa de Sud, iar apoi într-un centru de recuperare din Europa. Există, însă, zvonuri că dispariţia soţiei lui Albert de Monaco este doar o diversiune creată pentru a masca alte probleme din familia regală. De atfel, s-a spus mereu că Charlene este extrem de nefericită în mariajul său cu Albert, considerat un adevărat playboy şi că ar fi încercat chiar să fugă de trei ori, înaintea nunţii.

Prinţesa Charlene şi Prinţul Albert s-au căsătorit în 2011
Prinţesa Charlene şi Prinţul Albert s-au căsătorit în 2011

Charlene de Monaco a trecut, în ultimul an, printr-una dintre cele mai grele perioade din viaţa sa: o grea infecţie ORL a ţinut-o blocată în Africa de Sud, din martie până în noiembrie 2021. Prinţesa a avut nevoie de mai multe operaţii şi a slăbit enorm în aceast timp, ajungând să cântărească jumătate din greutatea sa. Mai mult, după ce a revenit la Monaco, în 8 noiembrie, ea s-a simţit iar rău şi a fost dusă la un centru de recuperare din afara principatului. Starea Prinţesei este atât de gravă, încât ea nu a fost văzută nici de ziua sa, în 25 ianuarie, când Casa Regală din Monaco a publicat un simplu film cu imagini vechi şi mai recente cu Charlene.  

Întreaga situaţie a ridicat multe semne de întrebare, mai ales că reprezentanţii Casei Regale nu au vrut să spună de la început de ce boală suferă Charlene. Acest fapt a dus la numeroase speculaţii, iar unii cred chiar că povestea a fost fabricată pentru a ascunde adevăratele probleme din sânul familiei regale şi pentru a salva imaginea lui Albert de Monaco.

Prinţesa Charlene ar fi încercat să fugă înaintea nunţii

Prinţul a fost des acuzat că este un adevărat playboy şi că nu a fost niciodată fidel lui Charlene, notează clickpentrufemei.ro. Znovuri legate de aventurile lui, dar şi de nefericirea lui Charlene au existat chiar de dinaintea nunţii lor, din iulie 2011.

Ceremonia, care a fost organizată în curtea Palatului Regal din Monaco, a fost umbrită de procese de paternitate care îl vizau pe Albert, dar şi de znovuri conform cărora prinţul s-ar fi întâlnit cu amanta sa chiar înainte de nuntă. Mai mult, familia regală ar fi dorit ca Albert să nu se însoare şi să lase tronul unuia dintre nepoţii săi.

Există unele voci care susţin chiar că Prinţesa Charlene ar fi dorit să fugă de trei ori, înainte de nunta din 2011, dar nu a reuşit. Prima oară ar fi încercat să plece când se afla la Paris, unde a mers pentru a proba rochia de mireasă creată de casa Armani. Atunci, Charlene a aflat, din ziare, că Albert ar avea un al treilea copil nelegitim, conceput chiar în timpul relaţiei cu ea, pe lângă cei doi despre care se ştia deja, Jazmin Grace, născută în 1992 din relaţia cu americanca Tamara Rotolo, şi Alexandre Coste, născut în 2003, din relaţia cu însoţitoarea de bord togoleză, Nicole Coste.

Atunci, Charlene s-ar fi refugiat în ambasada sud africană din Paris, dar a fost convinsă se revină la Monaco.

Ar mai fi încercat să fugă şi în timpul Grand Prix-ului, dar persoane apropiate lui Albert i-au luat paşaportul.

A treia încercare de a fugi ar fi avut loc chiar cu două zile înaintea nunţii, când Charlene ar fi reuşit să reserve un bilet pentru Africa de Sud şi chiar ar fi ajuns la aeroportul din Nisa, dar a fost întoarsă din drum tot de oamenii lui Albert.

Charlene, criticată de locuitorii din Monaco

Charlene de Monaco este una dintre cele mai mediatizate prinţese şi este considerată de mulţi un etalon de eleganţă. Însă, viaţa la Monaco nu a fost una uşoară pentru ea, nu doar datorită presupuselor aventuri ale lui Albert. Ea nu a fost nici pe placul unora dintre locuitorii din principat, care nu au fost de acord ca Prinţul Albert să se însoare cu o femeie fără sânge regal. Ba chiar, atunci când i-a adus pe lume, în 2014, pe gemenii Jacques şi Gabriella, unele comentarii ale locuitorilor din Monaco au fost extrem de acide: „S-a dovedit, măcar, că este capabilă să se reproducă“.

Mariajul lui Charlene cu Albert, sub influenţa unui vechi blestem

Mariajul aparent nefericit al Prinţesei Charlene cu Prinţul Albert este pus pe seama unui vechi blestem care ar fi fost aruncat asupra familiei Grimaldi, de o tânără abuzată de Prinţul Rainier I, în secolul al XIII-lea. „Niciun Grimaldi nu va avea o căsnicie fericită“, au fost cuvintele femeii, care a fost arsă pe rug pentru vrăjitorie.

De altfel, mama lui Albert, actriţa Grace Kelly, a sfârşit tragic şi a murit într-un accident de maşină, la 52 de ani. Şi fiica Prinţesei, Caroline, a rămas văduvă după ce soţul ei a murit într-un accident cu barca. Acum, se pare, şi Albert va fi victima acestui blestem, pentru că unii cred că divorţul de Charlene e iminent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net