Charlene Monaco, aniversare tristă! Soția prințului Albert împlinește 44 de ani în spital, departe de familie

Prințesa Charlene împlinește 44 de ani pe 25 ianuarie, însă nu are parte de o aniversare fericită. Ea se află departe de prințul Alber și de copiii săi, iar medicii sunt cei care îi administrează tratament într-o clinică privată. 

Starea de sănătate a prințesei Charlene continuă să fie una fragilă Sursă: Gettyimages
Starea de sănătate a prințesei Charlene continuă să fie una fragilă Sursă: Gettyimages

Prințesa Charlene de Monaco își sărbătorește singură ziua de naștere, deoarece continuă să primească tratament pentru „epuizare emoțională și fizică”.

Charlene, care împlinește astăzi 44 de ani, a distribuit mai multe fotografii, într-un slideshow, pentru a marca evenimentul, inclusiv instantanee cu soțul ei, Prințul Albert, în vârstă de 63 de ani, și cu gemenii lor, Jacques și Gabriella, în vârstă de șapte ani.  

Imaginile, postate inițial de organizația sa de caritate, Fundația Prințesa Charlene, o arată și pe Charlene întâlnindu-se cu lideri mondiali și membri ai familiei regale și sărbătoresc cariera ei de invidat ca înotătoare. 

Fosta înotătoare olimpică a fost internată într-o clinică privată în luna noiembrie, la câteva zile de la întoarcerea ei la Monaco, după o absență de 10 luni în Africa de Sud natală.

Albert a rămas discret cu privire la cauza exactă a bolii lui Charlene, deși a spus că aceasta suferă de „epuizare emoțională și fizică”. Luna trecută el a mărturisit că ea se află încă „la câteva luni distanță” de la o recuperare completă, conform Daily Mail. 

Personalul organizației de caritate a Prințesei Charlene a împărtășit un mesaj sincer alături de videoclip, scriind: „La mulți ani, Prințesa Charlene! Te onorăm pentru cât de mult oferi pentru a schimba viețile oamenilor din întreaga lume. Pasiunea și dedicarea ta pentru a salva și a schimba vieți este cu adevărat o inspirație".

Prințesa Charlene l-a cunoscut pe Prințul Albert în 2000, în timpul unei competiții de înot din Monaco, iar perechea s-a căsătorit în 2011, înainte de a deveni părinții gemenilor Gabriella și Jacques în 2014.  

Charlene s-a întors la soțul ei și la gemenii Jacques și Gabriella în noiembrie, după aproape un an în Africa de Sud.

Prințesa Charlene s-a alfat 10 luni departe de familie

În timpul unei excursii de caritate în țară, ea a contractat o infecție severă a sinusurilor care a împiedicat-o să călătorească. Ulterior, a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, ceea ce a întârziat din nou întoarcerea ei la Monaco.

În săptămânile de după sosirea ei, Charlene a rămas absentă și nu s-a afișat public. Mai mult decât atât nu și-a reluat îndatoririle. 

Albert a dezvăluit mai târziu că reuniunea de familie a decurs „destul de bine” în primele ore, dar apoi a devenit „destul de evident” că Charlene nu se simțea deloc în apele sale.

El a spus că fosta campioană olimpică „și-a dat seama că are nevoie de ajutor”, adăugând: „Era copleșită și nu se putea confrunta cu îndatoririle oficiale, viața în general sau chiar viața de familie”.

       Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net