Gemenii prințesei Charlene, prima oară alături de copiii nelegitimi ai prințului Albert

Cei patru copii ai prințului Albert de Monaco, gemenii din căsătoria cu prințesa Charlene și cei doi copii nelegitimi, apar pentru prima oară împreună în aceeași fotografie.

Jacques și Gabriella sunt copiii prințului Albert din căsnicia cu prințesa Charlene. Foto: Getty
Jacques și Gabriella sunt copiii prințului Albert din căsnicia cu prințesa Charlene. Foto: Getty

Lucruri dintre cele mai ciudate se întâmplă în principatul Monaco în timp ce prințesa Charlene este internată într-o clinică de recuperare în străinătate încă din noiembrie. Cu ocazia unei retrospective video a anului 2021, fiica cea mare al prințului Albert, Jazmin (29 de ani), a făcut publică o imagine în care apare alături de frații săi vitregi, copiii legitimi ai prințului, în vârstă de 7 ani, și fratele ei Alexandre, de 18 ani.

Imaginea a fost distribuită de Jazmin pe Instagram în primele zile ale anului 2022, în cadrul unui material video în care făcea o retrospectivă a anului care tocmai s-a încheiat. Se pare că întâlnirea cu frații ei vitregi a reprezentat unul dintre cele mai importante momente ale anului pentru fiica cea mare a prințului Albert.

În fotografie, Jazmin apare îmbrăcată în jeanși, un top kaki și un cardigan negru, alături de Alexandre, care poartă un tricou sport și pantaloni scurți. Lângă cei doi copii din afara căsniciei ai prințului apa gemenii Gabriella și Jacques, zâmbitori.

Jacques, Gabriella, Jazmin și Alexandre, prima oară în aceeași imagine. Foto: Instagram
Jacques, Gabriella, Jazmin și Alexandre, prima oară în aceeași imagine. Foto: Instagram

Chiar dacă au fost recunoscuți de către tatăl lor, Jazmin și Alexandre nu pot emite pretenții la tronul monegasc, pentru că s-au născut în afara căsniciei. În ceea ce-i privește pe gemeni, prințul Jacques și prințesa Gabriella, născuți în 2014, la trei ani după nunta lui Charlene cu Albert, sunt primul, respectiv a doua în succesiunea la tron.

Cine este Jazmin Grace Grimaldi

Jazmin Grace Grimaldi și Alexandre Grimaldi-Coste sunt primii copii ai prințului Albert de Monaco. Fiica cea mare, acum în vârstă de 29 de ani, este actriță și trăiește în California. Jazmin este fiica Tamarei Rotolo, iar prințul a recunoscut-o abia în 2006, în urma unui test AND.

Cine este Alexandre Grimaldi-Coste

Alexandre Grimaldi-Coste, primul fiu al prințului Albert, s-a născut în 2003. Tatăl său l-a recunoscut abia în 2005, chiar înainte de urcarea pe tron.mama lui Alexandre este Nicole Coste, o fostă stewardesă Air France originară din Togo. Când a împlinit 18 ani, în august 2021, Alexandre a dezvăluit că are o relație cu tatăl său și a făcut publice câteva imagini de la petrecerea aniversară.

Chiar dacă toți cei patru copii sunt cunoscuți publicului, aceasta este prima imagine în care ei apar împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net