Noi informaţii despre starea Prinţesei Charlene. Anunţul făcut de Prinţul Albert

Ultima actualizare:

Prinţesa Charlene se află internată din noiembrie, la un centru de tratament, după ce o boală gravă a ţinut-o şase luni în Africa de Sud. Soţia Prinţului Albert se simte, însă, mult mai bine, iar conducătorul statului Monaco a oferit declaraţii despre felul în care decurge recuperarea.  

Prinţul Albert, Prinţesa Charlene şi copiii lor foto: AFP
Prinţul Albert, Prinţesa Charlene şi copiii lor foto: AFP

Prinţul Albert de Monaco a spus că speră ca soţia sa să revină cât mai curând acasă. El s-a arătat optimist privind recuperarea prinţesei şi a subliniat că Charlene, care a împlinit 44 de ani în ianuarie, "se simte mult mai bine şi sper că va reveni cât mai curând în pricipat", potrivit unei publicaţii locale, Monaco Matin.

Declaraţiile lui Albert vin la trei săptămâni după ce Palatul regal a oferit detalii despre starea lui Charlene şi a anunţat că "perioada de convalescenţă a Alţei Sale Regale continuă într-o manieră satisfăcătoare şi încurajatoare". 

Purtătorii de cuvânt ai Palatului Monegasque au mai adăugat, atunci, că Charlene urmează un tratement dental. un detaliu despre care nu s-a mai vorbit până în acel moment. În plus, deşi răspunsul prinţesei la tratament e unul bun, recuperarea va mai dura câteva săptămâni, s-a arată în comuncatul transmis presei, notează express.co.uk

Charlene, supusă la o serie de operaţii în Africa de Sud

Problemele de sănătate ale Prinţesei Charlene au început în mai 2021, în timpul unei călătorii planificate în Africa de Sud. Deşi ar fi trebuit să stea în ţara natală doar câteva zile, soţia Prinţului Albert a ajuns să petreacă şase luni acolo, ca urmare a unei infecţii la ureche şi gât, care a pornit de la o sinuzită. 

Ea a fost supusă la mai multe operaţii dificile, ultima intervenţie având loc în octombrie. Din cauza bolii, Charlene a slăbit vizibil, lucru care a îngrijorat multă lume. 

Charlene, mutată în noiembrie la un centru de tratament în Europa

Prinţesa a revinit la Monaco în noiembrie, dar la scurt timp a fost internată la o clinică de tratament, în afara principatului. Prințul Albert a declarat, atunci, că soția sa suferă de ”extenuare profundă, fizică și psihică”.

”Revenirea ei a decurs bine în primele ore, dar a deveni evident că nu este bine. Este clar extenuată, fizic și emotional. Se simțea copleșită și nu a putut face față îndatoririlor oficiale și vieții de familie”, a spus Prinţul Albert, la aceea vreme.  

Charlene are probleme psihice?

Deşi s-a scris că problema care a ţinut-o pe Charlene în Africa de Sud ar fi una de natură mentală, surse din preajma familiei regale din Monaco au negat zvonurile. Ele au insistat că a fost vorba de o problemă fizică. 

”Nu e drept că se scrie că ar avea probleme mentale sau emoționale. Nu știm ce familia regală nu vrea să spună că a fost la un pas de moarte în Africa de Sud. Nu a putut să mănânce nimic solid din cauza operațiilor, sigur că a slăbit enorm, aproape jumătate din greutatea pe care o avea”, au declarat sursele.   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net