Prințesa Charlene de Monaco și Prințul Albert, la un pas de divorț. Suverana și-a pus soțul în fața unei decizii imposibile

Ultima actualizare:

Anul 2021 a fost unul dificil pentru Prințesa Charlene de Monaco. A petrecut mai bine de șase luni departe de casă, apoi a revenit în Monaco, unde a continuat tratamentul la o clinică privată. În ciuda faptului că a fost externată, starea lui Charlene nu este dintre cele mai bune, iar soția Prințului Albert are în plan o mutare radicală.

Prințesa Charlene alături de Prințul Albert Sursă foto: Gettyimages
Prințesa Charlene alături de Prințul Albert Sursă foto: Gettyimages

În ultima perioadă de timp, Prințesa Charlene a primit tratament pentru problemele de sănătate cu care s-a confruntat fie în Africa de Sud, fie în Elveția, Întoarsă în Monaco, suverana este complet nemulțumită de traiul de aici și susține că viața în principat este una toxică pentru ea și gemenii săi. Se zvonește că Charlene de Monaco face presiuni enorme asupra Prințului Albert pentru a părăsi principatul și a începe o nouă viață departe de stres și atenția publică. 

Potrivit publicațiilor din străinătate, Prințesa Charlene este nemulțumită de faptul că sora Prințului Albert și-a impus ideile în fața gemenilor în timpul în care ea s-a aflat departe de copii și a încercat să le influențeze părerea. Conform lui Charlene, Prințesa Caroline este depășită de situație nu este în măsură să ia decizii pentru viitorul copiilor, mai ales că nu sunt ai ei. 

Vezi și: Situație disperată pentru Prințesa Charlene! 

Charlene nu vrea să o vadă pe Caroline cum îşi foloseşte influenţa asupra gemenilor. Recent, Caroline s-a hotărât să o sune pe directoarea vechii lor şcoli pentru a discuta despre socializarea lor, deşi gemenii sunt în prezent educaţi acasă, pentru că asta a fost dorinţa lui Charlene”, a declarat o sursă apropiată Prințesei Charlene. 

Soția Prințului Albert este de părere că gemenii săi nu vor avea niciodată o viață normală în principat și vor continua să fie hărțuiți de presa dornică să afle amănunte despre viața lor personală.

Citește și: Noi informații despre starea de sănătate a Prințesei Charlene

Charlene consideră că Elveția ar fi o alternativă bună, un loc liniștit în care gemenii ar putea crește nestingheriți fără a se afla în permanență în atenția publicului. Decizia pe care trebuie să o ia Albert este una dificilă pentru că, indiferent ce va hotărî va supăra pe cineva, fie pe sora sa, fie pe care cu care s-a căsătorit. 

Citește mai multe despre conflictul din cadrul Casei Regale pe OK!Magazine

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net