Prințesa Charlene, externată după patru luni petrecute în spital. Când își va relua îndatoririle publice

Ultima actualizare:

Vești foarte bune din Monaco! Starea de sănătate a prințesei Charlene s-a îmbunătățit considerabil, aceasta fiind externată din centrul medical în care a petrecut mai bine de patru luni. Soția prințului Albert s-a întors acasă și poate fi din nou alături de familie, însă nu își va relua activitatea imediat, ci își va continua procesul de recuperare în liniște. 

Prințesa Charlene s-a întors acasă după patru luni petrecute într-o clinică Sursă: Profimedia
Prințesa Charlene s-a întors acasă după patru luni petrecute într-o clinică Sursă: Profimedia

Prințesa Charlene a fost internată în luna noiembrie 2021 într-o clinică pentru a se recupera din cauza epuizării fizice și psihice, declara la acea vreme soțul ei, prințul Albert. După luni întregi de tratament, medicii au considerat că prințesa Charlene se află pe drumul cel bun în ceea ce privește vindecarea și i-au permis să părăsească clinica. Astfel, ea va putea fi alături de soțul ei pe 14 martie, când suveranul va împlini 64 de ani. 

Prințesa Charlene a confirmat pentru revista People faptul că se află la reședința din Monaco și că va începe să își reia treptat îndatoririle. Anul 2021 a fost unul cumplit pentru fosta sportivă.

Plecată în țara natală în primăvară pentru a organiza o campanie împotriva braconajului rinocerilor, Charlene de Monaco a întâmpinat o serie de probleme de sănătate care a adus-o pe patul de spital. Medicii au fost discreți în ceea ce privește boala care a slăbit-o atât de mult pe prințesă.

Din fericire, calvarul ei s-a terminat pe 8 noiembrie când s-a reîntors în prinicipat. Medicii de aici au concluzionat că suverana are nevoie în continuare de supraveghere, iar prințul Albert a fost acuzat de faptul că ascunde informații despre sănătatea soției sale în mod intenționat. 

Există zvonuri potrivit cărora nu doar problemele de sănătat au reținut-o pe prințesa Charlene departe de casă atât de mult timp, ci și faptul că relația dintre ea și soțul ei nu mai este la fel de bună la ca început, certurile fiind din ce în ce mai dese. Așadar, prințesa ar fi preferat să se retragă o perioadă în țara natală pentru a se odihni și a sta departe de tensiunile din interiorul cuplului. 

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net