Charlene de Monaco, din nou absentă de la o excursie de familie

Ultima actualizare:

Prințesa Charlene de Monaco a revenit la îndatoririle regale, după mai bine de un an în care a fost ținută departe de public din cauza unei boli și a unei convalescențe prelungite.

Charlene de Monaco și-a reluat îndatoririle regale Sursă foto: Profimedia
Charlene de Monaco și-a reluat îndatoririle regale Sursă foto: Profimedia

În timp ce ea a fost plecată, soțul ei, Prințul Albert, a subliniat modul în care boala partenerei l-a determinat să fie un părinte mai activ pentru gemenii cuplului în vârstă de șapte ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella.

Charlene s-a întors la anumite evenimente publice, dar se pare că șeful statului, în vârstă de 64 de ani, este interesat să-și mențină implicarea în creșterea și educarea copiilor la același nivel pe care l-a arătat și până acum. 

Citește și: Motivul pentru care Prințesa Charlene poartă numai ținute sobre 

Potrivit People, Albert a făcut o excursie la Disneyland Paris cu Jacques și Gabriella, dar Charlene nu s-a alăturat. Fotografii din călătoria recentă de familie îl arată pe prinț și cei doi copii ai săi pozând cu Minnie și Mickey în fața castelului Frumoasei Adormite.  

Vezi aici imagini din excursia la Disneyland

Luna trecută, Charlene a distribuit o nouă fotografie de familie, iar evenimentele la care a participat au fost unele dintre cele mai importante din calendarul social din Monaco. Împreună cu soțul ei, Prințul Albert și gemenii în vârstă de șapte ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, ea a apărut la cursele campionatului mondial E-Prix de la Monaco pe 30 aprilie, purtând un costum elegant AKRIS și pantofi gri de Christian Louboutin.

Pe 2 mai, ea s-a alăturat familiei unui alt angajament public, Turneul de rugby Sainte Devoté, organizat de către Fundația Princess Charlene of Monaco. Turneul a fost fondat în 2009, iar evenimentul din acest an a fost primul din 2019, deoarece pandemia a anulat evenimentele din ultimii doi ani.

Charlene a fost mai bine de un an departe de Prințul Albert și cei doi copii

În martie, Charlene a sosit înapoi în Monaco, după patru luni petrecute la o clinică din Elveția. Înainte de asta, ea a petrecut cel puțin 8 luni în America de Sud, după ce o infecție ORL a adus-o în incapacitatea de a călători cu avionul.

Natura misterioasă a bolii ei prelungite a determinat tabloidele franceze să speculeze cu privire la starea căsătoriei ei cu Albert, deși prințul a declarat în mod repetat că totul este bine în relație. 

Acum că Charlene s-a întors la Monaco, într-unul dintre tabloidele franceze s-a lansat o nouă rundă de speculații, despre circumstanțele care au dus la întoarcerea ei. La începutul acestei luni, Voici a susținut că Charlene a revenit la îndatoririle publice doar după ce Albert a fost de acord să-i plătească o indemnizație consistentă! 

Ulterior, o sursă apropiată de Charlene a negat informația apărută în presa franceză. „Desigur că Charlene are un contract prenupțial generos, dar Albert nu trebuie să o plătească pentru a rămâne alături de el”, a spus sursa.

„După ce a fost plecată atât de mult timp în timpul bolii, Charlene este atât de fericită să se întoarcă la Albert și la copii. Își petrec fiecare weekend la casa lor de la țară. Albert o susține pe deplin pe Charlene și o ajută, de asemenea, cu organizațiile ei de caritate.”, a declarat aceeași sursă. 

Prințesa Charlene a reînceput să poarte inelul de logodnă 

Un indiciu interesant privind situația din Monaco a venit de pe contul de Instagram al lui Charlene, unde aceasta a postat o serie de imagini de la turneul de rugby.

Într-una dintre imagini, îi îmbrățișează pe Jacques și Gabriella, iar inelul ei de logodnă, cu diamant de trei carate în formă de pară, proiectat de bijutierul parizian Repossi, este clar vizibil pe mâna ei.

Vezi și: Prințesa Charlene de Monaco a fugit din nou din Principat? 

Potrivit Daily Mail, Charlene a încetat să mai poarte inelul în mod regulat în 2017, dar din luna mai 2022, se pare că inelul a revenit. Potrivit Page Six, ea și Albert își vor face următoarele apariții împreună în timpul unei serii de evenimente care marchează Marele Premiu de Formula 1 Monaco la sfârșitul lunii în curs. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net