Prințesa Charlene și Albert de Monaco, imagine de familie emoționantă! Prima fotografie împreună, din ultimele șase luni

Ultima actualizare:

Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco au împărtășit o fotografie de familie emoționantă pentru a marca Duminica Paștelui în prima lor fotografie împreună din ultimele luni.

Prințesa Charlene și Albert de Monaco, imagine de familie emoționantă!
Prințesa Charlene și Albert de Monaco, imagine de familie emoționantă!

Cuplul, împreună cu gemenii lor, în vârstă de șapte ani, Prințesa Gabriella și Prințul Jacques, au fost fotografiați sărbătorind Paștele împreună la doar trei zile după ce Albert a fost testat pozitiv pentru Covid.

Pozele au fost distribuite atât de palat, cât și de Prințesa Charlene pe pagina sa de Instagram cu mesajul „Paște Fericit”. Palatul a confirmat joi că Prințul Albert a contactat Covid pentru a doua oară, fiind primul șef de stat care a fost testat pozitiv pentru Covid în martie 2020.

Citește și Prințesa Charlene de Monaco a fugit din nou din Principat! Unde se ascunde soția Prințului Albert

Nu a fost confirmat dacă Prințesa Charlene sau gemenii lor, Prințesa Gabriella și Prințul Jacques, au contactat virusul.

Imaginile distribuite recent marchează prima dată când Prințesa Charlene și Prințul Albert au fost fotografiați împreună din noiembrie 2021. Prințesa Charlene a petrecut perioade lungi departe de familia ei în timp ce se luptă cu probleme de sănătate, pe care palatul le-a numit o „stare de oboseală generală profundă”.

Una dintre cele mai recente ieșiri publice ale lui Albert a fost să asiste luna trecută la slujba comemorativă a Ducelui de Edinburgh la Westminster Abbey, la care a participat fără soția sa.

Ultima poză cunoscută a familiei împreună a fost împărtășită de Prințesa Charlene pe 8 noiembrie, când a sosit înapoi în Monaco, după luni de zile departe de familia ei.

Prințesa a distribuit fotografia cu mesajul „Sunt fericită azi. Vă mulțumesc tuturor că mi-ați dat forța să continui!"

Prințesa Charlene a fugit din Monaco pentru a se trata la o clinică privată

Dar câteva săptămâni mai târziu, mama a doi copii a fost internată într-o clinică privată elvețiană la sfârșitul lunii noiembrie. Prințesa Charlene a revenit la Monaco pentru a fi cu familia ei la începutul lunii martie.

Palatul a spus într-o declarație emisă la începutul acestei luni: „Următoarele câteva săptămâni îi vor permite prințesei Charlene să aibă grijă de sănătatea sa, înainte de a-și relua treptat îndatoririle și angajamentele oficiale”, notează Daily Mail

O declarație a palatului publicată pe 23 decembrie a dezvăluit că Albert și copiii cuplului plănuiau să o viziteze pe Charlene în timpul sărbătorilor de Crăciun și a cerut ca intimitatea familiei să fie respectată.

Citește și Prințesa Charlene de Monaco și Prințul Albert, la un pas de divorț. Suverana și-a pus soțul în fața unei decizii imposibile

În comunicat se mai spunea că starea de sănătate a prințesei evoluează satisfăcător, deși ar mai putea dura câteva luni înainte ca Charlene să se recupereze complet.

Ulterior, Prințul Albert a confirmat că Charlene a fost internată într-o unitate de tratament pentru probleme medicale, deoarece sănătatea ei este precară. Locația unității nu a fost confirmată, deși mai multe surse susțin că se află în Elveția.

Cu toate acestea, prietenii prințesei au vorbit pentru a sugera că problemele erau mai mult de natură fizică decât părea să sugereze Albert.

Prințesa Charlene l-a cunoscut pe Prințul Albert în 2000, în timpul unei competiții de înot din Monaco, iar perechea s-a căsătorit în 2011, înainte ca prințesa să dea naștere gemenilor Gabriella și Jacques în 2014.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net