Tragediile familiei de Monaco. Nefericirea lui Charlene e doar cea mai recentă dramă

Familia Regală din Monaco pare a fi urmărită de un blestem ce nu poate fi rupt, iar relațiile de dragoste ale fiecărui membru din familie par a fi, mai mult sau mai puțin, sortite eșecului. 

Dragostea din Familia Regală din Monaco pare a fi supusă eșecului
Dragostea din Familia Regală din Monaco pare a fi supusă eșecului

Prințul Albert de Monaco, un om dedicat religiei, nu dorește să divorțeze de Prințesa Charlene, chiar dacă aceștia nu mai sunt la fel de apropiați.

Caroline, prea atașată de titlul regal

În același timp, nici sora acestuia nu dorește să divorțeze, Prințesa Caroline, în vârstă de 65 de ani, fiind încă strâns legată de Ernst August von Hanover. Totuși, legătura lor nu este una plină de iubire, ci, mai degrabă, de regalitate. 

Vezi și Prințesa Charlene și Albert de Monaco, imagine de familie emoționantă! Prima fotografie împreună, din ultimele șase luni

Dacă Caroline și Ernst August von Hanover ar divorța, prințesa și-ar pierde titlul de Alteță Regală. Pentru Caroline, acest titlu este foarte important, deoarece, deşi este prim-născut, ea nu a fost niciodată eligibilă pentru a conduce statul Monaco. 

Ernst August este al treilea soț al prințesei, fiind și cunoscut sub alte denumiri, din cauza impulsurilor neortodoxe pe care acesta le are în public. 

Prințesa Caroline este mama a patru copii, iar relațiile ei amoroase s-au sfârșit, de fiecare dată, cu lacrimi. Prima ei căsătoria a fost cu brokerul Philippe Junot, care nu a durat foarte mult timp.

Prințesa Caroline este urmărită de tragedii

În schimb, a doua căsătorie a ei a fost una marcantăCaroline a fost căsătorită cu Stefano Casiraghi, un cunoscut pasionat de sporturile acvatice și un mare antreprenor. Totuși, relația lor s-a sfârșit prin decesul lui Casiraghi, care a murit, în 1990, într-un grav accident maritim.

Citește și Prințul Albert de Monaco are o idilă secretă? Despre cine este vorba

Chiar și așa, Caroline nu este la primul eveniment tragic din viața ei. Cu opt ani înainte să-l întâlnească pe Stephano Casiraghi, mama Carolinei, Grace Kelly se plimba pe un drum de coastă cu mașina sa, de unde a căzut în gol 40 de metri. Aceasta s-a stins, a doua zi, la spital. 

În prezența ei se afla și fiica ei cea mică, Stephanie, care a activat în industria muzicală și cea internațională a modei, făcându-se recunoscută pentru aparițiile sale alături de Michael Jackson și, de asemenea, pentru magazinul din mijlocului orașului Monaco. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net