Misterul din jurul prințesei Charlene, desluşit! De ce Casa Regală din Monaco ascunde informații

Ultima actualizare:

Charlene de Monaco este una dintre cele mai controversate și misterioase personalități regale. Deși prințesa a stat pentru șase luni în Africa, din cauza unor probleme de sănătate, Casa Regală nu a oferit aproape nicio informație. Un expert de la publicația Royal Central a dezvăluit care este motivul pentru care Familia Princiară refuză să dea detalii.

Misterul prințesei Charlene iese la iveală! De ce Casa Regală ascunde informații
Misterul prințesei Charlene iese la iveală! De ce Casa Regală ascunde informații

Deși Familia Regală din Monaco a făcut publice câteva informații despre starea de sănătate a lui Charlene și a spus luna trecută că recuperarea ei este „încurajatoare”, nu este clar dacă Prințesa este încă bolnavă.

În general, Casa Regală a fost a refuzat să divulge mai multe detalii în privința sănătății ei, iar comentatorul regal Brittani Barger a explicat de ce Familia Princiară alege să ascundă aspecte atât de importante.

Citește și Prințesa Charlene de Monaco a fugit din nou din Principat! Unde se ascunde soția Prințului Albert

Editorul adjunct al Royal Central a discutat despre limbajul general „vag” al Familiei Regale, într-un interviu acordat Express.co.uk.

,,Exact asta face de obicei Casa Regală. Sunt foarte vagi. Le-a luat ceva timp să ofere o declarație despre starea lui Charlene, când se afla în Africa de Sud. Asta a dus la multe speculații despre „A fugi cumva? Ce s-a întâmplat?". Așa că, atunci când au început speculațiile și zvonurile, s-au simțit nevoiți să spună ceva." susține Barger, editor adjunct al Royal Central.

Doamna Barger a explicat că Familia Regală a Monaco este diferită de alte monarhii, deoarece Principatul este un loc extrem de „privat”.

„Sunt un principat foarte mic, de aceea sunt o familie regală foarte diferită de toți ceilalți. Nu își asumă atât de multe angajamente. Sunt doar foarte diferiți în general. Nu își anunță angajamentele înainte de timp. Primești comunicate de presă după. Monaco este genul de loc pentru cei bogați și celebri, este în sine o țară foarte privată în care oamenii se duc ca să evadeze. Deci, cred că Familia Princiară se potrivește cu profilul discret al țării și nici măcar oamenilor de acolo nu pare să le pese că Charlene și Albert ascund anumite aspecte ale vieții lor", a declarat Brittani Barger.

Charlene a rămas șase luni în Africa

Charlene a plecat într-o călătorie în Africa de Sud anul trecut, unde fusese planificat inițial să facă doar o vizită de zece zile. Prințesa a călătorit în țara în care a crescut pentru a colabora cu fundația sa, pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la riscurile înecului și pentru a ajuta copiii să învețe să înoate. Cu toate acestea, ea a întâmpinat probleme de sănătate în timpul călătoriei, inclusiv infecții la ureche, nas și gât.

Prințesa nu a putut zbura din această cauză şi a trebuit să rămână în Africa, vreme de șase luni. 

Prima apariție a lui Charlene din ultimele șase luni

Prințesa Charlene de Monaco, 44 de ani, a revenit în principat luna trecută, după o îndelungată absență, cauzată de problemele de sănătate. Soția prințului Albert de Monaco a trecut printr-o perioadă extrem de delicată din punct de vedere al sănătății. Charlene a fost internată la o clinică din Elveția din cauza unei stări generale de epuizare, a anunțat, la acel moment, Casa Regală. 

Citește și Prințesa Charlene și Albert de Monaco, imagine de familie emoționantă! Prima fotografie împreună, din ultimele șase luni

Familia a anunțat că recuperarea lui Charlene, fostă înotătoare olimpică, are o evoluție bună, iar medicii au spus că își va recăpăta complet puterile în perioada ce va urma. 

Charlene a petrecut sărbătorile Pascale alături de soțul ei Albert și cei doi copii, Prințesa Gabriella și Prințul Jaques. Soția lui Albert de Moncao a publicat pe contul de Instagram câteva imagini superbe ce înfățișau cuplul regal împreună cu copii, moment ce a marcat prima apariție a Prințesei de Monaco, de anul acesta. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net