Prințesa Charlene, primele mărturii despre boală: „Drumul a fost foarte dureros”

Prințesa Charlene de Monaco a apărut la săptămâna modei din Monte-Carlo, la aproape un an după ce a dispărut din lumina reflectoarelor. După lungi speculații potrivit cărora s-ar fi „îmbolnăvit” pentru a ascunde o serie de probleme din căsnicia cu Prințul Albert, Alteța Sa a oferit un interviu.

Astfel, Prințesa Charlene de Monaco a vorbit în premieră despre ultimul an din viața sa. S-a spus că și-a cumpărat o casă în Elveția, unde a fost internată vreme de patru luni, după ce s-a îmbolnăvit în Africa de Sud și că toate problemele de sănătate pe care le-ar fi avut au fost menite să ascundă ruptura care s-a produs între ea și Prințul Albert. Alteța Sa Regală neagă aceste zvonuri cu vehemență.

Citeşte şi: Charlene de Monaco, prima apariție în șase luni! «Melancolică și izolată emoțional»

„Ca toți oamenii, și noi avem emoții și slăbiciuni”

„Vreți să adresăm zvonurile despre divorț sat despre noua mea casă din Elveția? Mi se pare regretabil că există publicații care promovează asemenea speculații despre viața și relația mea. Ca oricine altcineva, suntem oameni și ca toți oamenii, avem emoții și slăbiciuni. Singura diferență este că familia noastră este expusă presei și cea mai mică slăbiciune a noastră este publicată.

Citeşte şi: Prințesa Charlene și Albert de Monaco, imagine de familie emoționantă! Prima fotografie împreună, din ultimele șase luni

Am discutat despre aceste articole răuvoitoare, iar el (n.red.- Prințul Albert) a făcut tot ce poate pentru a ne proteja pe mine și copiii noștri. Sunt fericită să fiu din nou acasă, în Monaco, alături de familia mea. Am primit atât de multe mesaje pozitive și afectuoase în timpul în care am stat departe de Monaco. Le mulțumesc pentru susținere”, a declarat Prințesa Charlene de Monaco, pentru publicația Monaco-Matin.

Care este starea de sănătate a Prințesei Charlene de Monaco

Prima imagine publicată de Casa Regală, după lunga absenţă a lui Charlene
Prima imagine publicată de Casa Regală, după lunga absenţă a lui Charlene

După ce a stat o perioadă atât de lungă departe de casă, dar și de copiii săi, Alteța Sa Regală se declară fericită. Nu și-a revenit în proporție de 100%, însă „drumul a fost lung, dificil și foarte dureros”. Se simte mai bine, deși este nevoită să aibă mare grijă de sănătate, despre care a spus că este „încă fragilă, nu vreau să mă grăbesc”. Prioritari sunt acum copiii săi, care abia așteptau să o strângă în brațe.

Citeşte şi: Misterul din jurul prințesei Charlene, desluşit! De ce Casa Regală din Monaco ascunde informații

 „Când am revenit în Principat mi-am concentrat toată energia asupra copiilor mei, soțului și sănătății, căci aceste aspecte sunt prioritare. Sunt fericită să fiu acasă, cu familia”, a mai precizat Alteța Sa Regală, pentru sursa citată.

Presa locală a poreclit-o „mireasa fugară”

Prințesa Charlene de Monaco s-a îmbolnăvit în luna mai a anului trecut, în Africa de Sud, în timpul unei vizite de zece zile. A suferit o intervenție chirurgicală la nivelul sinusurilor și în urma acesteia au apărut o serie de complicații. A ajuns să stea în țara sa natală vreme jumătate de an, în loc de 10 zile. În noiembrie a revenit în Monaco, dar a fost internată la scurt timp după într-o clinică din Elveția, timp de 4 luni.

Nu și-a îndeplinit atribuțiile regale până pe data de 24 mai 2022, când a fost surprinsă la săptămâna modei din Monte-Carlo, alături de Prințesa Gabriela, fiica sa. S-a căsătorit cu Prințul Albert în 2011, atunci când presa franțuzească a poreclit-o „mireasa fugară”, după ce ar fi încercat să dispară chiar înainte de nuntă.

 De altfel, au apărut zvonuri potrivit cărora soțul său s-a angajat să îi ofere o sumă exorbitantă anual, mai bine de 10 milioane de Euro, pentru a-și îndeplini atribuțiile regale. Expertul regal Stephane Bern susține că ar fi încercat să își ascundă problemele in căsnicie folosindu-se de probleme de sănătate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net