Ultimele apariții ale Prințesei Charlene. Și-a arătat din nou zâmbetul

Două dintre aparițiile recente ale Prințesei Charlene, mai exact prima sa ieșire în public după perioada de lipsă și ultimul eveniment notabil la care a fost fotografiată, au creat confuzie printre admiratorii săi, prin diferențele majore în ceea ce privește starea sa de spirit. Dacă la prima sa ieșire publică după 6 luni, Charlene își arăta caracteristica expresie tristă, de curând, aceasta a fost surprinsă zâmbind, deși obișnuiește să facă foarte rar acest lucru.

Vezi și: Motivul pentru care Prințesa Charlene poartă numai ținute «șterse»! Ce spune un psiholog

Prințesa Charlene de Monaco i-a convins pe admiratorii casei sale regale cu fiecare apariție publică la care a participat, de-a lungul timpului, că ar trăi o nefericire profundă alături de Prințul Albert.

Charlene de Monaco, prima apariție publică după 6 luni vs cea mai recentă

„Dispariția” ei recentă cauzată de misterioasele sale probleme de sănătate au dat și mai mult curs acestor speculații, iar Charlene este rar văzută zâmbind în fotografii.

De curând însă, fosta înotătoare olimpică a fost surprinsă de fotografi râzând cu poftă, în timpul cursei de formula 1 de la Monaco, care a avut loc la finalul lunii trecute. E totul doar o „strategie” sau Prințesa Charlene se vindecă într-un final de rănile pe care numai ea le știe?

Nu rata: Situație disperată pentru prinţesa Charlene! Gestul care a zguduit din temelii Principatul Monaco

Unii sunt convinși că atitudinea apatică ce îi este caracteristică lui Charlene ar ascunde secrete „murdare” din spatele cortinelor familiei regale a principatului Monaco, iar alții sunt de părere că atunci când în sfârșit zâmbește, ar face-o forțat.

Se forțează prințesa Chalene să zâmbească?

Un expert în limbaj corporal a fost de părere că la prima sa apariție publică, după 6 luni de lipsă, la care a participat alături de Prințul Albert și de cei doi copii ai lor, în cadrul evenimentul auto sportiv E-Prix din Monaco, Charlene ar fi încercat să lase impresia că zâmbește, însă ochii său trădau, ca de obicei, tristețe și melancolie. Aceasta a purtat atunci o ținută sobră și părea că este prezentă doar fizic la eveniment, gândurile sale purtând-o în altă parte.

La polul opus însă, în timpul cursei de formula 1 din acest an, Charlene a fost fotografiată zâmbind și râzând chiar, la un moment dat. „Împrejurările” au fost exact aceleași: eveniment public, la care a participat alături de soțul ei și de cei doi copii, Prințesa  Gabriella și Prințul Jacques. Să se fi schimbat ceva în diferența de timp dintre cele două evenimente sau Prințesa a fost sfătuită să mimeze fericirea pentru a pune capăt speculațiilor?

Prințesa Charlene, probleme de sănătate

Potrivit informațiilor oficiale, Prințesa Charlene s-a confruntat cu o serie de probleme care au necesitat internarea sa în clinici de specialitate și intervenția medicilor.

În urmă cu un an, Charlene s-a deplasat în Africa de Sud, de unde ar fi contactat o infecție gravă a sinusurilor. În luna octombrie a anului trecut, fosta înotătoare a fost supusă unei intervenții chirurgicale la ureche, nas și gât, având nevoie ulterior de recuperare.

După ce s-a întors însă în Principat, aceasta a plecat rapid în Elveția, pentru a se trata pentru „epuizare”, informase la vremea respectivă Prințul Albert. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net