Charlene de Monaco a strălucit ca o «zeiță de gheață» la Balul Crucii Roșii

Ultima actualizare:

Charlene de Monaco și Prințul Albert au fost prezenți la Gala Crucii Roșii, un eveniment încărcat de semnificație istorică pentru familia regală. Prințesa Charlene și-a  făcut apariția precum o adevărată zeiță, într-o rochie bleu-argintiu de la casa de modă Prada. 

Charlene de Monaco a strălucit precum o «zeiță de gheață» la Balul Crucii Roșii
Charlene de Monaco a strălucit precum o «zeiță de gheață» la Balul Crucii Roșii

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco au fost invitații de onoare de la Gala Crucii Roșii, moment ce a marcat sfârșitul sezonului de evenimente sociale de mare anvergură, din regat. 

Vezi și: VIDEO Charlene de Monaco, divină într-o jachetă Louis Vuitton. Așa a apărut în fața turiștilor de la palat

Balul Crucii Roșii este unul de profundă semnificație pentru Prințul de Monaco, având în vedere că a evenimentul a fost prezidat timp de 24 de ani, chiar de mama sa, Grace de Monaco. În acea perioadă de glorie, Balul Crucii Roșii era denumit, «cel mai important eveniment din calendarul european», notează People.com

Prințesa Charlene a avut o apariție de-a dreptul regală, optând pentru o rochie de bal, de la casa de modă Prada, confecționată din satin bleu-argintiu, brodată cu motive florale și decorată cu pietre prețioase. Ea a purtat un singur accesoriu, care i-a întregit ținuta, un colier delicat, cu medalion din fluture, de la brandul de bijuterii de lux, Van Cleef and Arpels.

Nu rata nici: Charlene și Prințul Albert, sărut «ciudat» în timpul unei vizite oficiale!

Balul Crucii Roșii este considerat cel mai extravagant eveniment al anului și, pentru al doilea an la rând, în contextul epidemiei de Covid-19, s-a desfășurat într-o grădină luxuriantă din Monte Carlo. 

Prințesa Charlene a socializat cu turiștii care au vizitat Palatul Regal

Prințesa Charlene este una dintre cele mai îndrăgite capete regale din Europa, iar acest fapt se datorează faptului că nu este de origini nobile. Ea s-a născut în Africa de Sud și a devenit o sportivă de performanță, care a participat chiar și la Olimpiada. 

Interesant și: Ultimele apariții ale Prințesei Charlene. Și-a arătat din nou zâmbetul

Unul dintre cele mai recente evenimente de la Casa Regală a fost deschiderea unei zone proaspăt renovate, pentru accesul publicului. Turiștii au invadat palatul regal din Monaco, iar unii chiar au avut șansa de a se întâlni întâmplător cu Prințesa Charlene. Maiestatea Sa nu a avut nicio ezitare de a face poze cu vizitatorii, încântați de o asemenea onoare neașteptată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net