VIDEO Charlene de Monaco, divină într-o jachetă Louis Vuitton. Așa a apărut în fața turiștilor de la palat

Charlene de Monaco, cunoscută drept un simbol al eleganței și al rafinamentului, a avut o altă apariție superbă, care i-a lăsat pe toți mască. Prințesa a îmbrăcat o ținută memorabilă, creată de celebra casă de modă Louis Vuitton, la evenimentul de inaugurare a Apartamentelor Regale, o zonă deschisă vizitatorilor după ani de renovare. 

Charlene de Monaco, divină într-o jachetă Louis Vuitton
Charlene de Monaco, divină într-o jachetă Louis Vuitton

Charlene de  Monaco a devenit un adevărat etalon pentru grație și feminitate, iar vestimentațiile ei au impresionat de fiecare dată printr-un stil discret cu o alură clasică. 

Ultimul eveniment care a avut loc la Palatul Princier au fost deosebit de important, atât pentru Casa Regală, cât și pentru turiști. Palatul Princier a fost redeschis publicului pentru prima dată în trei ani, este vorba mai exact de aripa Apartamentelor Regale. Vizitatorii au avut de asemenea rara ocazie să vadă o serie de fresce renascentiste, descoperite recent pe tavanul palatului și care datează de acum sute de ani, notează NewRoyalFashionchannel.

Citește și: Charlene și Prințul Albert, sărut «ciudat» în timpul unei vizite oficiale!

Charlene de Monaco, în Louis Vuitton, a făcut poze cu turișii care vizitau Palatul Princier

Prințesa Charlene a vizitat la data de 11 iulie, Apartamentele Regale, care au fost complet renovate precum și frescele ce decorează o fabuloasă arcadă, cunoscută drept Galeria lui Hercule.

Pentru acest eveniment, Prințesa Charlene a optat pentu o ținută casual, de la brandul Louis Vuitton, compusă dintr-o tunică neagră fără mâneci, cu guler înalt și o curea de culoare bej, ce-i acentua silueta silfidă. În partea de jos Charlene a ales o pereche de pantaloni largi, dintr-un material foarte subțire, de culoare bej, iar întreaga ținută a fost accesorizată cu o pereche de tocuri de culoare neagră.

Nu rata nici: Ultimele apariții ale Prințesei Charlene. Și-a arătat din nou zâmbetul

Prețul pentru o jachetă Luis Vuitton, asemenea celei purtate de Charlene de Monaco poate ajunge până la 3.900 de euro, potrivit site-ului oficial al casei de modă. 

Simplă, lipsită de opulență, dar de o eleganță desăvârșită, Charlene a explorat Palatul Princier și s-a întâlnit și cu alți turiști alături de care a făcut poze. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
oana roman si marius elisei
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
constantin iacoban jpg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea