Charlene de Monaco, apariție răvășitoare la revenirea în public. A purtat o rochie de vampă

Prințesa de Monaco, soția Prințului Albert de Monaco, este apreciată pentru aparițiile ei în public pline de originalitate și cu multă personalitate. Recent, a participat la un eveniment regal revenind astfel în public după trei săptămâni în care au fost speculate chiar probleme în cuplu. Toate acestea au fost rispite de apariția absolut răvășitoare a prințesei la brațul, soțului ei, Prințul Albert de Monaco.

image

Rochia prințesei a făcut furori pe rețelele sociale

Charlene de Monaco a apărut ca o adevărată divă la Gala Clubului Allemand International din Monaco într-o rochie Akris din piele.

Fosta înotătoare olimpică, în vârstă de 45 de ani, a arătat fenomenal în rochia aleasă de la unul din brandurile ei preferate, Akris.

Cu un decolteu înalt, rochia este realizată din plasă neagră transparentă și împodobită cu fâșii din piele mărunțită, care s-au continuat într-o fustă lăcuită lungă.

Fanii regali au fost încântați de ținuta din piele aleasă de Prințesa Charlene de Monaco. Pe contul de Instagram al prințesei, fanii au fost în extaz.

„Este o alegere îndrăzneață și asta îmi place. Cred că arată grozav. Și cred că arată foarte fericiți împreună", a scris un fan, în timp ce altul a completat:

"Îmi place rochia. Îi pune în evidență umerii atletici. De asemenea, cred că părul ei arată grozav așa", a scris și o fană.

Într-adevăr, de ceva timp, soția lui Albert a ales o nuanță de păr mult mai închisă pentru tunsoarea ei pixie, renunțând la blondul platinat marcă personală.

Trei săptămâni de speculații

Absența Prințesei Charlene de Monaco din spațiul public, o absență care a durat trei săptămâni, a fost intens comentată în presă.

Apariția ei alături de Albert a pus punct tuturor speculaților legate de stadiul mariajului celor doi, mai ales după ce Prințul Albert de Monaco a fost văzut singur la Wimbledon, în cea de-a zecea zi a turneului de tenis.

image

Albert stat atunci în Tribuna Regală, în dreapta Reginei Camilla. Prințul Albert de Monaco a fost însoțit de Melanie-Antoinette de Massy, ​​fiica verișoarei primare a lui Albert, Elizabeth-Ann Noghès, Baroneasa de Massy. 

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net