Charlene de Monaco, eleganță sobră la omagierea reginei Elisabeta a II-a. Cât a costat ținuta prințesei

Ultima actualizare:

Prințesa Charlene de Monaco a luat parte la o slujbă de comemorare a reginei Elisabeta a II-a, care a avut loc la Biserica Anglicană din Monaco. Charlene s-a prezentat într-o ținută sobră și elegantă la evenimentul de omagiere a reginei Marii Britanii.

Charlene şi Papa

Charlene de Monaco, 44 de ani, a luat parte alături de soțul ei, Prințul Albert și de diplomatul britanic Menna Rawlings, la o slujbă în memoria suveranei Elisabeta a II-a.

 „Am fost onorată să particip la o slujbă de comemorare pentru Regina Elisabeta a II-a la Biserica Anglicană St Paul din Monaco. Suntem atât de recunoscători pentru sprijinul Prințului și Prințesei de Monaco în acest moment trist”, a scris Rawlings. 

Prințesa Charlene și-a făcut apariția în cadrul evenimentului într-o rochie neagră, lungă cu inserții de culoare deschisă și mâneci lungi, de la firma Akris Official, ținută ce a costat 2.890 de euro, aproximativ 2.529 de lire sterline.

Mesajul emoționant al lui Charlene în ziua în care Regina Elisabeta a II-a a murit

Soția lui Albert și-a manifestat recunoștința față de regină și prin intermediul unui mesaj emoționant pe social media, postat chiar în ziua în care suverana a murit. 

«Sunt profund întristată de vestea morții Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, o doamnă cu adevărat remarcabilă, a cărei dăruire și serviciu au fost recunoscute în întreaga lume în cei 70 de ani de domnie. Astăzi, gândurile mele se îndreaptă către familia ei, copiii, nepoții, strănepoții ei și poporul britanic.» a scris prințesa Charlene pe social-media. 

Citește mai mult pe Okmagazine.ro

image
image
image
image
image
image
apa de gura jpeg
casatorie shutterstock jpg
Dantura - periaj - spalat pe dinti FOTO Shutterstock
Regele Charles jpg
avion pixabay jpg
vin roma istock jpg
Întâlnirea secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, cu președintele României, Klaus Iohannis, la Cotroceni. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
topor shutterstock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net