Charlene de Monaco arată mai bine ca oricând! Prințesa a participat la un nou eveniment monden

Prințesa Charlene de Monaco a revenit în lumina reflectoarelor în luna mai a acestui an, după ce și-a reluat îndetoririle regale. Soția prințului Albert a făcut furori, zilele trecute, la lansarea colecției primăvara-vară 2023 a casei de modă Louis Vuitton. 

Charlene de Monaco, la lansarea colecției primăvară-vară 2023 a casei Louis Vuitton
Charlene de Monaco, la lansarea colecției primăvară-vară 2023 a casei Louis Vuitton

Prințesa Charlene bifează eveniment monden după eveniment și are  un tonus mai bun ca oricând, deși o umbră de tristețe să persiste pe chipul ei atât de frumos. Charlene de Monaco a participat la lansarea colecției de primăvară-vară a casei de modă Louis Vuitton. Evenimentul a avut loc la Paris, iar Charlene a optat să poarte, din cap până în picioare, articole vestimentare semnate Louis Vuitton. 

Citește și: Prințul Albert de Monaco are o idilă secretă? 

Cu sacou cu model aproape bărbătesc și o cămasă albă, dintr-un material fluid, Charlene de Monaco a reușit să atragă atenția tuturor. Prințesa a purtat și o pereche de cercei care i-au încadrat perfect chipul. 

În urmă cu doar câteva zile, prințesa Charlene de Monaco a participat și la Săptămâna Modei de la Paris. Atunci, ea a  urmărit din primul rând prezentarea de modă a casei elvețiene Akris. 

Prințesa Charlene de Monaco s-a îmbolnăvit în luna mai a anului trecut, în Africa de Sud, în timpul unei vizite. A suferit o intervenție chirurgicală la nivelul sinusurilor și în urma acesteia au apărut o serie de complicații, care au împiedicat-o să revină în Monaco pentru a fi alături de soț și de copii. 

Vezi și: Prințesa Charlene și Albert de Monaco, imagine de familie emoționantă 

Charlene de Monaco a avut probleme mari de sănătate 

A ajuns să stea în țara sa natală vreme jumătate de an, în loc de 10 zile. În noiembrie a revenit în Monaco, dar a fost internată la scurt timp după într-o clinică din Elveția, timp de 4 luni pentru că nu se refăcuse complet și nu se simțea pregătită să-și reia activitățile. 

Nu și-a îndeplinit atribuțiile regale până pe data de 24 mai 2022, când a fost surprinsă la săptămâna modei din Monte Carlo, alături de prințesa Gabriela, fiica sa.

Criticii lui Charlene susțineau că nu doar problemele de sănătate ar fi ținut-o atât de multă vreme departe de prințul Albert, ci și problemele conjugale. Cu toate acestea, prințesa a infirmat zvonurile și a subliniat că este extrem de fericită. În plus, ea apare din ce în ce mai des la evenimente mondene singură sau însoțită de soțul său, prințul Albert.

Sursă foto: Profimedia 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net