Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco, moment emoționant la ceas aniversar! Cum au fost surprinși în ziua în care au împlinit 12 ani de căsătorie

Ultima actualizare:

Poza superbă postată de Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco în ziua în care au împlinit 12 de căsnicie! În ce ipostază au apărut cei doi.

Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco, moment emoționant la ceas aniversar!
Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco, moment emoționant la ceas aniversar!

La 12 ani de căsnicie, cei doi prinți par la fel de apropiați, dovadă stă chiar ultima poză publicată de cei doi în care se privesc cu multă tandrețe. Cei doi prinți au demonstrat de-a lungul timpului că iubirea este mai puternică decât orice și că au fost meniți să fie împreună.

Una dintre cele mai grele cumpene de până acum a fost chiar boala lui Charlene care a determinat-o să locuiască un an de zile în Africa de Sud, țara sa natală, fiind departe de cei dragi. Astăzi, iată-i că sunt bine, bucurându-se de cei doi gemeni ai lor Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, în vârstă de 8 ani, care îi însoțesc la toate evenimentele pe părinții lor.

Cum s-au cunoscut Albert și Charlene

În anul 2000, Albert a întâlnit-o pentru prima dată pe înotătoarea Charlene Wittstock la Monaco, unde aceasta reprezenta Africa de Sud și a câștigat medalia de aur. Dar nimeni nu se aștepta ca cei doi să înceapă o poveste de dragoste.

Viețile lor erau foarte diferite. Charlene, pasionată de sport, era cu 20 de ani mai tânără decât el. Tatăl ei, Michael, era vânzător de fotocopiatoare, iar mama ei, Lynette, o scafandră de competiție. Dar cei doi au permis ca relația lor să se dezvolte încet, în afara ochiului atent al publicului, și nu au avut o apariție publică până în februarie 2006.

Ocazia a fost ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă. Jurnalistul francez Philippe Delorme a declarat la acea vreme: „Ea a fost la brațul lui pe tot parcursul ceremoniei și nu au încercat deloc să-și ascundă afecțiunea unul față de celălalt, împărtășind sărutări și alte gesturi tandre".

Apoi, în iunie 2010, a fost anunțată logodna. Albert a cerut-o în căsătorie cu un inel cu diamant tăiat în formă de pară, iar multora le-a venit greu să creadă. Lui Charlene i s-a cerut să se convertească la catolicism - ea fusese crescută ca protestantă - și a trebuit să învețe atât franceza, cât și dialectul monegasc.

Delorme a declarat pentru Daily Mail în 2011 că faptul că Albert a întâlnit în sfârșit pe cineva a fost o poveste de Hollywood: „Dacă povestea Prințesei Grace a fost un film, atunci Prințesa Charlene este remake-ul. Realitatea este că Albert are 52 de ani, este puțin supraponderal și este mult mai puțin fabulos și plin de farmec decât a fost tatăl său. Pare mai degrabă o poveste de dragoste între un bătrân și o femeie tânără decât o poveste a doi tineri îndrăgostiți”.

În primul ei interviu după anunțarea nunții regale, Charlene a vorbit despre provocările cu care s-a confruntat în tranziția de la viața de atlet la cea de viitoare mireasă regală. Și a recunoscut că s-a confruntat cu gelozia în rândul unor membri ai elitei sociale din Monaco.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net