Prințesa Charlene de Monaco a închis gura tuturor! Gestul făcut la încoronarea Regelui Charles spune multe

Ultima actualizare:

Prințesa Charlène de Monaco (45 de ani) și prințul Albert (68 de ani) au fost printre regalitățile prezenta la încoronarea Regelui Charles al III-lea, sâmbătă. Charlène a ales să poarte o ținută elegantă, de culoare crem.

Prințesa Charlène și prințul Albert, prezenți la încoronarea lui Charles (Foto: GETTYIMAGES)
Prințesa Charlène și prințul Albert, prezenți la încoronarea lui Charles (Foto: GETTYIMAGES)

Prințesa Charlène de Monaco și prințul Albert, prezenți la încoronarea Regelui Charles

Prințesa Charlène de Monaco a purtat un compleu bej (Foto: GETTYIMAGES)
Prințesa Charlène de Monaco a purtat un compleu bej (Foto: GETTYIMAGES)

Prințesa Charlène de Monaco a venit la brațul soțului său, la Westminster Abbey. Fosta înotătoare olimpică a purtat un sacou cu nasturi și o fustă midi,, la ceremonia istorică din Londra. Ea și-a asortat la ținută o pălărie mică, o poșetă aurie și o pereche de pantofi cu toc, de culoare bej. Soțul ei a purtat o uniformă militară. Cuplul i-a uimit pe privitori, mai ales că în ultima vreme au apărut zvonuri conform cărora se află în pragul divorțului.

La începutul acestui an, s-a zvonit că Charlène și Albert s-au despărțit. după ce ea a fost fotografiată fără verigheta. De asemenea, în timpul unei apariții la Milano, luna trecută, degetul inelar al lui Charlène a fost vizibil gol, determinând speculații că familia regală din Monaco ar fi într-adevăr în pragul unui impas, conform Daily Mail.

Zvonurile despărțirii cuplului regal au început încă din 2021

Zvonurile despre problemele din mariajul cuplului regal au început să circule pentru prima dată după ce prințesa Charlène a lipsit din Monaco pentru cea mai mare parte a anului 2021, în timp ce urma un tratament medical în Africa de Sud natală. Ulterior a fost internată la o clinică elvețiană pentru a fi tratată pentru epuizare. Prințesa Charlène de Monaco și prințul Albert au doi copii, pe gemenii Jacques și Gabriella (8 ani). Prințul Albert - care a concurat de cinci ori la bob la Jocurile Olimpice de iarnă din 1988 până în 2002 - a urcat pe tron ​​după moartea tatălui său, Prințul Rainier al III-lea, în 2005.

Prințul Albert îl admiră foarte mult pe regele britanic, pe care l-a descris drept „un om foarte educat șio persoană cu un bun simț al umorului”. De asemenea, el a sugerat că așteaptă cu nerăbdare evenimentul, spunând revistei People că este „sigur că va fi o ceremonie incredibilă și una foarte emoționantă”. El a fost și primul cap încoronat care și-a anunțat prezența la evenimentul istoric. „Am menținut legătura cu Majestatea Sa, dar nu am vorbit personal cu el de la înmormântarea Reginei. Sunt sigur că Charles va adăuga propriile sale note personale ceremoniilor, dar care vor fi acestea, nu știu”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net