Victoria Răileanu, despre misoginism și experiența nefericită dintr-un taxi: „Eram foarte tânără, mi-era și rușine să zic ceva”

Ultima actualizare:

Actrița Victoria Răileanu a relatat câteva povești uluitoare de care s-a lovit atunci când a fost nevoită să ia un taxi. Totodată, vedeta a vorbit și despre misoginismul care există în lumea teatrului.

Victoria Răileanu, despre misoginism și experiențe nefericite cu taximetriști
Victoria Răileanu, despre misoginism și experiențe nefericite cu taximetriști

Victoria Răileanu, păcălită de un taximetrist

Dezvăluirile actriței au venit chiar în ziua care a avut loc premiera filmului „Taximetriști”, în care joacă și Monica Bîrlădeanu. Așadar, sincronizarea a fost perfectă, mai ales că toți românii s-au lovit într-un fel sau altul de un episod care are în rolul principal un taximetrist.

„În general, am observat că sunt foarte colorate cursele cu taxiul. Eu merg mai mult cu Uber sau Bolt. Șoferii de taxi sunt mai dispuși la conversație, față de șoferii de Bolt care sunt mai respectuoși. În taxi, lumea e puțin mai colorată. Țin minte că eram în primii ani în București. Eu aveam accentul meu din Banat și am avut o cursă spre aeroport, aveam un avion. Eu eram atunci foarte tânără, mi-era și rușine să zic ceva.

Mi-au auzit accentul, că aveam accent de Banat, și m-a dus șoferul prin Pipera să îmi arate casa lui Becali, a nu știu cărui fotbalist. Îmi zicea: uite asta e casa nu știu cui, asta e casa lui cutărică…”, a povestit Victoria Răileanu, pentru fanatik.

„Cea mai nasoală întâmplare a fost într-un Uber”

Victoria Răileanu și Monica Bîrlădeanu joacă în Taximetriști
Victoria Răileanu și Monica Bîrlădeanu joacă în Taximetriști

Actrița din filmul ”Taximetriști” a dezvăluit, totuși, că cea mai „nasoală întâmplare a fost într-un Uber.” Victoria se află atunci alături de copilui ei, iar șoferul a avut o reacție foarte bizară și nepotrivită.

„A fost un șofer, de-o vârstă cu mine, acum vreo 5-6 ani, mergeam spre Târgul de Crăciun, acolo, spre Piața Constituției.

Copilul era cu mine (n.r.: băiețelul ei, Carol), avea un an și jumătate, cam așa. Am făcut atunci, înainte de Crăciun, când traficul era infernal în Capitală, cu o jumătate de oră mai mult față de cât era prevăzut timpul cursei. Copilul meu, fiind foarte mic, nu avea răbdare, ca orice copil, îmi era greu să îl controlez.

La finalul cursei, șoferul a băgat o viteză foarte mare să prindă ultimul semafor și mi-a zis: „Aș fi părinte mai bun decât tine”. Asta pentru că băiețelul meu era nerăbdător. M-am simțit foarte prost, îți dai seama!, a relatat actrița.

Victoria Răileanu: „Știu persoane cărora li s-au întâmplat lucruri”

Vedeta a vorbit și despre scandalurile apărute anul trecut în lumea teatrului. Din fericire, Victoria nu s-a lovit de episoade în care să se simtă discriminată pentru că este femeie, dar știe colege care au trecut prin așa ceva.

„Empatizez enorm cu femeile care au trecut prin așa ceva. Din păcate, se vorbește prea puțin despre acest subiect, al supremației bărbatului. Înțeleg și jena multor femei în a vorbi deschis despre asta…

Cred că subiectul ăsta, chiar dacă de multe ori nu transpare, e abordat cu asumare și responsabilitate în interiorul breslei. Noi, femeile, suntem oricum vulnerabile din naștere. Știu persoane cărora li s-au întâmplat lucruri. Susținere există, dar în spatele cortinei”, a precizat vedeta.

Victoria Răileanu joacă în filmul „Taximetriștii”

Pelicula ”Taximetriști” poate fi văzută în cinematografe, începând cu acest weekend. În filmul regizat de Bogdan Theodor Olteanu mai joacă Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Maria Popistașu, dar și Andi Văsluianu sau Monica Bîrlădeanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net