Victoria Răileanu a dezvăluit sexul bebelușului! Actrița e în culmea fericirii: „Acum o să îi zicem..."

La cei 35 de ani ai săi, actrița Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil. Tocmai ce a dezvăluit că o să aibă o fetiță și acesta a fost motivul pentru care s-a și pozat  cu o fundă mare, roz, deasupra capului, realizând astfel un outfit special pe care îl va ține minte toată viața. În curând familia lui Vichi Răileanu se va mări.

Am ținut pentru noi până acum și i-am tot zis bebe și atât. Acum o să zicem păpușică, rândunică, căpșunică, buzică, minune mică”, a dezvăluit actrița pe rețelele de socializare.

Vichi Răileanu este tare încântată de burtica ei și a mărturisit că abia așteaptă ca familia ei să se mărească. Chiar dacă până acum cel mai tare lucru i s-a părut să fie mama băiețelului ei, Carol,  în curând vedeta va experimenta cum e să fie mamă de doi.

"Să fiu mama lui Carol e cel mai șmecher lucru pe care l-am făcut până acum. Mai am trei luni să fiu mam ă de un singur copil și încerc din răsputeri să mă bucur de fiecare moment pe care îl am cu el. Asta e unul din motivele pentru care aștept să se termine perioada aglomerată. Asta și să stau cu Adi pentru că simt că o să trebuiască să începem să ne sunăm pe video în curând, măcar așa, să ne mai vedem pe timpul zilei. Daaaar... Abia aștept să fim patruuuu! Pardon, 5, cu Maia!", mărturisea actrița din "Vlad" la începutul lunii martie. Iar în aproximativ două luni frumoasei vedete i se va îndeplini dorința.

La 4 ani de la divorțul de Conrad Mericoffer, actrița Victoria Răileanu s-a logodit cu  Adrian Ștefănescu, bărbatul pe care l-a cunoscut  prin intermediul unei aplicații matrimoniale și care o va face mamă pentru a doua oară. Cei doi s-au logodit la Paris iar acum formează o familie fericită care în curând se va mari.

Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au căsătorit pe data de 30 iulie 2023 într-un cadru cu totul inedit, mai exact pe o barcă în Grecia! Victoria a decis să poarte o rochie vaporoasă din paiete, completată de un buchet mare de hortensie mov și să  aibă un look cât se poate de natural. Partenerul său s-a îmbrăcat în ziua nunții într-o cămașă frumoasă albă și pantaloni scurți, de in. 

Victoria Răileanu s-a despărțit  de fostul ei partener de viață în vara anului 2020, după o relație de 7 ani. Ea și actualul soț al Anei Odagiu, Conrad Mericoffer, au împreună un băiat pe nume Carol, născut în 2015.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net