Corina Caciuc a fost chemată ca martor împotriva lui Reghecampf, în procesul de divorț: „Trebuie să ne lămurim cine a destrămat familia”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Miercuri 10 aprilie, la Judecătoria Buftea, a avut loc o nouă înfățișare în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Avem toate detaliile din sala de judecată de la avocatul impresarei, Oleg Burlacu. 

Miercuri 10 aprilie, a avut loc, la Judecătoria Buftea, o nouă înfățișare în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan (51 de ani) și Laurențiu Reghecampf (48 de ani). La proces nu s-au prezentat decât avocații celor doi.

Avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu,  a cerut în instanță ca martora Anamariei Prodan în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf să fie chiar Corina Caciuc

La auzul solicitării părții adverse, avocatul lui Laurențiu Reghecampf a intervenit imediat, replicând: „Vă rog, doamna judecător! Nu se poate așa ceva!” La final însă, instanța de judecată a fost de acord cu audierea Corinei Caciuc. 

Avocatul Anamariei Prodan a mai cerut ca Laurențiu Reghecampf să aducă în instanță contractul cu veniturile obținute în ultimele șase luni, la echipa din Arabia Saudită unde a fost până zilele trecute antrenor, în contextul în care s-a solicitat și mărirea pensiei alimentare pentru Laurențiu Reghecampf junior. 

Avocatul Oleg Burlacu: „Am cerut mărirea pensiei alimentare pentru Bebeto!”

Iată ce ne-a declarat Oleg Burlacu, avocatul Anamariei Prodan, la ieșirea din sala de judecată. 

„Instanța de judecată a admis cererea noastră în ceea ce privește aducerea ca martor a Corinei Caciuc. Ideea e că teza noastră probatorie este legată de faptul că trebuie să se stabilească în mod clar cui aparține vina în destrămarea acestei familii, în condițiile în care atât domnul Reghecampf cât și Anamaria Prodan se acuză reciproc de infidelitate. 

Trebuie să se clarifice unele chestiuni de genul când a început relația celor doi, cine a ințiat libertatea de sentimente, în așa fel încât să se intre într-o normalitate. 

Un alt aspect, pe care l-am cerut și pe care instanța de asemenea l-a acceptat, este că domnul Reghecampf va trebui să prezinte la următoarea înfățișare dovada veniturilor obținute în ultimele șase luni, mai precis să aducă contractul cu echipa din Arabia Saudită

Nu contează că nu mai lucrează acolo, el trebuie să facă dovada veniturilor din ultimele șase luni, în condițiile în care noi am solicitat mărirea pensiei alimentare pentru minorul Bebeto (Laurențiu Reghecampf junior)”, a precizat avocatul Oleg Burlacu, în exclusivitate pentru Click!

Ce spune Anamaria Prodan după ultima înfățișare? „Abia aștept să se termine acest coșmar!”

Deși nu a fost nici ea prezentă în sala de judecată, Anamaria Prodan ne-a oferit o declarație după ultima înfățișare de astăzi de la Tribunalul Buftea.

„Eu nu știu exact ce s-a discutat, dar abia aștept să se termine acest coșmar în care eu și copiii mei ne aflăm. Cel mai bun martor este concubina lui Reghe. Ea este în măsură să povestească de când soțul căra banii familiei către amante, cum face Reghe copii în timpul căsătoriei, se ascunde și își umilește familia … 

Cred că este cel mai bine ca toată această țară să vadă fața adevărată a lui Reghe, nu proiecția mea fake făcută de ani de zile. În sfârșit, concubina poate să devină vedetă, exact așa cum și-a dorit. 

Iar, eu, copiii și judecătorii pot stabili adevărul!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

„Acest divorț se va încheia odată cu mărturia concubinei Caciuc!”

„Mărturia mincinoasă nu se practică în cazul ei, căci se vor număra lunile de sarcină. Bine că-s fixe, nu?! Lăsând gluma de o parte, acest divorț se va încheia, slavă Domnului, odată cu mărturia și povestirile de seară ale concubinei Caciuc, iar Reghe nu se va mai putea lăuda la un pahar de vin căci are la picioare toată judecătoria Buftea și că nimeni nu îi iese lui și prietenilor lui influenți din cuvânt”, ne-a mai spus impresara. 

„Era hilar ca divorțul să se pronunțe din vina mea ….”

„După proces am să-l și menționez ca să știe toată suflarea de ce acest proces banal de divorț s-a întins pe atâtea luni. Căci, era hilar ca divorțul să se pronunțe din vina mea …. 

Căci, nu știu cine a sustras ani de zile bunuri, bani, cine face copii pe bandă rulantă în timpul căsătoriei și multe alte  mizerii, pe care le-am suportat eu și copiii mei. Instanța va face lumină cu siguranță  fără presiunea celor ce au zeci de dosare pe la DNA, dar se dau cocoși influenți și cred că au ceva de câștigat de pe urma acestui divorț. 

Le spun eu! Reghe nu are nimic! Și mă opresc aici, căci este jenant, nu?! El trebuie să-mi ridice monument mie și mamei mele Ionela Prodan! Să-i fie rușine pentru toată mizeria pe care a făcut-o și o face fără jenă!“, a mai declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Laurențiu Reghecampf, pus pe liber de arabi

Laurențiu Reghecampf și-a reziliat unilateral contractul cu Universitatea Craiova în septembrie 2023, la doar două luni de la preluarea echipei, pentru a merge la Al Taee, în Arabia Saudită. Antrenorul român a rezistat doar șase luni la echipa din Golf, având o serie dezastruoasă de rezultate în ultimele 12 partide: o victorie (cu ultima din clasament), 3 egaluri și 8 înfrângeri, în urma căreia echipa a ajuns pe locul 17 din 18.

Laurențiu Reghecampf și echipa Al Taee au reziliat contractul de comun acord, antrenorul român urmând să primească salariile până la finalul contractului, conform spuselor lui Dan Idita, avocatul său, anunță adevarul.ro.

Contractul lui Reghecampf cu echipa din Arabia Saudită expira pe 30 iunie 2024, astfel că Laurențiu Reghecampf trebuie să mai primească încă trei salarii. Cum părțile au agreat în septembrie un angajament cu un salariu de 1,2 milioane de euro pentru antrenor, Laurențiu Reghecampf va mai fi plătit de arabi cu încă aproximativ 300.000 de euro.

Reghe e  în litigiu cu Universitatea Craiova! Nu mai are voie să antreneze în România 

Tehnicianul român este acuzat de patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, că nu și-a plătit clauza de reziliere unilaterală a contractului. Acesta s-a adresat comisiilor FRF, care i-au dat însă dreptate lui Rotaru, impunându-i lui Reghecampf o interdicție de a mai antrena. Avocatul său susține însă că această Interdicție se aplică doar pe teritoriul României. 

La plecarea de la Craiova, Reghecampf se obliga să achite clauza sa de reziliere în valoare de 200.000 de euro, iar colaboratorul său, preparatorul fizic Bogdan Merișanu, 100.000 de euro, însă antrenorul nu a făcut-o.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image png
banner Anca Turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net