Ce nume exotic i-a pus Reghe fiului său. Corina Caciuc și antrenorul au făcut anunțul: „Nu am spus decât celor apropiați...”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt împreună de peste doi ani. Cei doi au o poveste de dragoste frumoasă, dar au preferat întotdeauna să-și țină relația departe de ochii curioșilor. În luna mai a anului 2022, partenera antrenorului a născut un băiețel pe nume Liam. Recent, Corina l-a născut și pe cel de-al doilea copil al cuplului, iar cei doi au anunțat ce nume exotic i-au pus celui mic.

Ce nume exotic i-a pus Reghe fiului său.
Ce nume exotic i-a pus Reghe fiului său.

Ce nume exotic i-a pus Reghe fiului său

Reghe și Corina Caciuc sunt copleșiți de bucurie! Antrenorul român și partenera sa au devenit din nou părinți, după ce tânăra a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Pe contul său de Instagram, Corina a împărtășit prima imagine cu bebelușul, surprinsă imediat după naștere. Așa cum era de așteptat, aceasta a ales să acopere fața micuțului cu o inimioară, la fel cum a făcut și cu primul lor copil, Liam. În plus, Corina l-a menționat și pe Reghe în postarea ei, iar imaginea plină de emoție a primit numeroase aprecieri și comentarii. Pe lângă aceasta, proaspăta mamă a transmis și un mesaj minunat pentru noul bebelușul lor: „Iubirea mea pentru tine e mai presus de cuvinte”

Cu siguranță, toată lumea așteaptă cu nerăbdare momentul când cei doi vor decide să ne dezvăluie chipul micuțului și să aflăm cu cine seamănă acesta! Până atunci însă, iată că Reghe a dezvăluit ce nume inedit i-au pus băiețelului său. Numele exotic al copilașului are și o semnificație specială.

image


Venirea pe lume a lui Landon Abram este pentru noi un moment de fericire, de împlinire și rezultatul iubirii dintre noi doi – eu nu am spus asta decât celor apropiați, care se bucură din suflet alături de noi”, a spus Reghe pentru cancan.ro.

Numele Landon, are origini englezești și înseamnă „deschis”, „pajiște cu iarbă”. Numerologii spun că persoanele care poartă acest nume sunt foarte ambițioase și duc la bun sfârșit ceea ce încep. Sunt lideri înnăscuți și gândesc mereu înainte de a acționa. Sunt persoane înțelepte, independente și pasionate de spiritualitate și cercetare. Ei bine, iată că acest nume se completează perfect cu Abram, un nume cu origine evreiască care înseamnă „tată înălțat”. Se pare deci să Reghe și Corina au știut foarte bine ce nume să aleagă pentru puiul lor abia născut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net