Fiul lui Reghe și al Corinei, un copil superb! Cât de mare a crescut Liam. FOTO

Liam Reghecampf crește văzând cu ochii și le seamănă din ce în ce mai mult părinților lui, îndeosebi mamei sale, Corina Caciuc, cea care să pregătește să devină nască pentru a doua oară. Imaginile ajunse virale în social media cu micuțul sunt de-a dreptul savuroase, Liam pozând într-un copil fericit și mereu cu zâmbetul pe buze. 

Liam, copilul Corinei și al lui Laurențiu / foto: Instagram
Liam, copilul Corinei și al lui Laurențiu / foto: Instagram

Reghe și Corina își trăiesc viața așa cum știu ei și pot mai bine, în ciuda criticilor aspre primite după ce au devenit un cuplu. Cei doi se pregătesc să devină din nou părinți, timp în care se bucură de fiecare clipă alături de Liam. 

Liam Reghecampf - fotografia care a topit inimile oamenilor 

Iubita antrenorului de footbal alege să rămână o persoană discretă în social media, cu toate că nu se sfiește să împărtășească împreună cu fanii imagini cu familia ei. Recent, pe InstaStory, Corina Caciuc a postat o fotografie cu micuțul Liam, în timp ce mușcă dintr-un măr. 

La o primă privire se poate observa cât de mult a crescut băiețelul și încep să i se contureze și mai mult trăsăturile chipului, fiind evident cât de mult îi seamănă celei care i-a dat viață. 

Imaginea postată de Corina Caciuc pe InstaStory
Imaginea postată de Corina Caciuc pe InstaStory

Anamaria Prodan, dată în judecată de Corina Caciuc 

Scandalul dintre sexy-impresară, Laurențiu Reghecampf și actuala sa parteneră a pare a fi departe de final. În urmă cu ceva timp, aflam de procesul pe care Corina Caciuc i l-a intentat Anamriei Prodan, iar aceasta ne-a oferit câteva informații despre întreaga situație: 

„Înțeleg că această Caciuc își dorește proces ascuns? Anonim numele pe portal? Păi, este anonim dragilor! Eu i l-am făcut cunoscut în lumea bună ca să aibă soțul meu cu ce să se mândrească!

Prietenii mei și ai soțului meu o știu de foarte multă vreme, de prin Europa, Dubai sau Herăstrau. Eram confuzi toți și am hotărât să o ajutăm să devină ce i-a cerut soțului meu în miile de mailuri de amenințare și umilință: să fie vedetă în ziare!

Există oameni care au susținut și susțin lucruri despre această <celebritate> Caciuc, care apare în nenumărate <paparazzi >. Peste tot când apare, în oraș dacă ați observat … se oprește timpul în loc! Tocmai pentru că e atât de importantă, doresc ca România să vadă realitatea absolută.

Îi recomand domnișoarei Caciuc, dacă e convinsă că adevărul e de partea ei, și lumea se folosește de imaginea ei, sau că filmele lui Kamara sunt false sau că pozele apărute în presă din cluburile de streaptease unde domnia-sa apare în superbitatea absolută în diferite costume de dans sunt și ele false, să se judece cu mine deschis și opinia publică să aibă acces la probe și mărturii!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!, la momentul când a aflat că a fost acționată în judecată de Corina Caciuc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net