Anamaria Prodan îi dă șah mat Corinei Caciuc în procesul pentru calomnie. Ce decizie au luat judecătorii?

#Exclusiv Click!

Instanța de judecată s-a pronunțat, luni, 12 februarie, în procesul de calomnie intentat Anamariei Prodan de către Corina Caciuc. Iată ce decizie au luat judecătorii Tribunalului Ilfov. 

Anamaria Prodan (51 de ani) s-a prezentat în data de 26  ianuarie la Judecătoria Buftea, împreună cu avocații săi, la un nou termen pe care l-a avut în procesul cu Corina Caciuc

Aceasta din urmă a acționat-o în judecată pe impresară pentru calomnie, acuzând-o că s-ar fi folosit, la un moment dat, de numele ei și că ar fi denigrat-o public. 

Corina Caciuc nu s-a prezentat, însă, la proces trimițând-și doar avocata, care nu a reușit să facă dovada faptului că partenera lui Laurențiu Reghecampf nu se afla în țară și nici că e însărcinată.

Instanța de judecată a decis suspendarea procesului pentru calomnie dintre Anamaria Prodan și Corina Caciuc 

Luni, 12 februarie, judecătorii au decis suspendarea cauzei în procesul intentat impresarei de către Corina Cauciuc. 

„Admite cererea de suspendare a cauzei, formulată de pârâta-reclamantă. În temeiul art. 413 alin 1 pct 1 Cod proc civ, suspendă judecata cauzei până la soluționarea definitivă a dosarului nr. 30005/94/2021 aflat pe rolul Tribunalului Ilfov. 

Cu drept de recurs pe toată durata suspendării. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea greferi, astăzi, 12.02.2024. Document: Încheiere - Suspendare 12.02.2024”, se arată în decizia instanței de judecată. 

Ce a spus Anamaria Prodan despre procesul intentat de Corina Caciuc? A desființat-o în sala de judecată! 

Corina Caciuc i-a intentat proces Anamariei Prodan pentru calomnie și a cerut atunci să nu-i apară numele pe portalul de judecată, unde se regăsea doar în calitate de „parte anonimizată”.

„Înțeleg că această Caciuc își dorește proces ascuns? Anonim numele pe portal?! 

Păi, este anonim dragilor! Eu i l-am făcut cunoscut în lumea bună, ca să aibă soțul meu cu ce să se mândrească!

Prietenii mei și ai soțului meu o știu de foarte multă vreme, de prin Europa, Dubai sau Herăstrau. Eram confuzi toți și am hotărât să o ajutăm să devină ce i-a cerut soțului meu în miile de mailuri de amenințare și umilință: să fie vedetă în ziare!

Există oameni care au susținut și susțin lucruri despre această <celebritate> Caciuc, care apare în nenumărate <paparazzi >. Peste tot când apare, în oraș dacă ați observat … se oprește timpul în loc! Tocmai pentru că e atât de importantă, doresc ca România să vadă realitatea absolută.

Îi recomand domnișoarei Caciuc, dacă e convinsă că adevărul e de partea ei, și lumea se folosește de imaginea ei, sau că filmele lui Kamara sunt false sau că pozele apărute în presă din cluburile de streaptease unde domnia-sa apare în superbitatea absolută în diferite costume de dans sunt și ele false, să se judece cu mine deschis și opinia publică să aibă acces la probe și mărturii!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!, la momentul când a aflat că a fost acționată în judecată de Corina Caciuc.

La înfățișarea de luna trecută de la Judecătoria Buftea, unde Caciuc și-a trimis doar avocata, impresara a desființat-o, practic, pe partenera lui Reghecampf. 

„La întrebarea firească a judecătoarei unde este Corina Caciuc, avocata a încercat să-și scuze clienta spunând că este gravidă și că este plecată din țară. 

Judecătoarea a cerut atunci acte doveditoare în privința sarcinii, dar și în privința domiciliului în străinătate al reclamantei. Judecătoarea a întrebat dacă aceasta deține măcar un contract prin intermediul căruia să dovedească că îl însoțește pe Laurențiu Reghecampf în străinătate. 

Avocata nu avea însă aceste acte asupra ei, motivând totuși că Laurențiu Reghecampf ar fi semnat un contract în limba arabă și din septembrie și că nu ar fi primit traducerea în limba engleză.

Anamaria Prodan a intervenit și i-a explicat judecătoarei că un contract  sportiv semnat de Reghecampf se semnează obligatoriu în limba engleză, limbă de circulație internațională și în limba arabă, iar copia este primită de cel ce semnează imediat după semnătură.

Impresara a mai explicat că reclamanta , nefiind în calitate de soție, nu are cum să fie trecută în spațiu de Reghecampf decât ca bonă, femeie de serviciu sau bucătăreasă.

<<Nu este o problemă pentru nimeni să-și aducă amantele, concubinele sau amicele în Arabia Saudită. Le faci contract fiecareia pentru ce abilități are! Noi am locuit în Arabia Saudită și am putut să luăm cu noi în casă bonă copilului meu.  

Am angajat-o și am adus-o pe contract de bonă. La Reghe e ușor, zic eu. Poate să facă oricărei femei sau prietenă, pe care o aduce să locuiască cu el contract de femeie de serviciu sau bucătăreasă>>, a fost discursul Anamariei Prodan de la proces”, după cum au dezvăluit surse din sala de judecată, în exclusivitate pentru Click! 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor vedea, din nou, la tribunal, pentru a tranșa divorțul, în luna iunie a acestui an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net