Prodanca îl face praf pe Reghecampf, după ce a acuzat-o de amantlâc: „Să treci pe la noi să-ți dăm 2000 de euro că nu te mai vezi de mizerie”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

E, din nou, război pe viață și pe pe moarte între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! De data aceasta, nu se mai bat în stradă la Snagov, ci în declarații. Prodanca a luat foc și i-a dat o replică usturătoare fostului soț, după ce acesta a acuzat-o de amantlâc! Avem reacția furibundă a impresarei, în exclusivitate pentru Click!

Click! a detonat bomba, zilele trecute, dezvăluind că Anamaria Prodan va fi nevoită să bată de mai multe ori drumul până la tribunal, luna aceasta, după ce Laurențiu Reghecampf (48 de ani)i-a deschis impresarei procese pe bandă rulantă. Anamaria Prodan (51 de ani) a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că este luna proceselor pentru ea, și că se va prezenta în instanță ori de care ori va fi chemată, împreună cu echipa ei de avocați. 

Reghecampf a acuzat-o pe Anamaria Prodan de amantlâc!

La doar o zi distanță, a venit și replica antrenorului, care a recunoscut în presă că și-a dat în judecată fosta soție pentru calomnie și defăimare, dar și că a trimis notificări la Antena Stars pentru a interzice apariția în reality-show a fiului său, Laurențiu Reghecampf junior.

„Eu nu am decât procesul de divorț, procesul de defăimare, nu am nevoie de bani de la ea! Cum să-i cer bani, când eu îi dau lunar? Și ea îmi mai cere și extra….

Da, am notificat Antena, pe care am dat-o în judecată, nu pentru a bloca apariția lui Bebe, ci pentru a nu participa la ceva unde îi este jignit tatăl, mai târziu o să-i fie greu, acum este manipulat total!

Nu am nimic de ascuns, am divorțat doar de mama lui, nu văd unde este ceva de ascuns …Totuși, omite să spună că trăiește în continuare din cei 2000 de euro pe care-i primește lunar de la mine. 
Nu văd rostul, dar poate așa mai bifează și ea niște apariții. Eu sunt bine sănătos, nu duc lipsă de nimic, mai ales de oferte!”, a declarat Reghecampf, pentru cancan.ro

Antrenorul a consimțit că vrea să-i ia numele de Reghecampf fostei soții, acuzând-o într-un final pe impresară de amantlâc în decursul căsniciei lor. 
„Numele nu cred că-i mai folosește, ea se prezintă Prodan peste tot, din acest motiv am vrut să-i ofer posibilitatea să-și înregistreze numele de scenă.

Trebuia să plece, să divorțeze ea, dar ea nu vrea nici acum să divorțeze! Nu știu la care ani se referă, ăia pe care i-a petrecut numai prin România, departe de Bebe și de mine și alături de altcineva? La fel, din respect pentru Bebe, nu vreau să comentez mai mult …“, a mai spus antrenorul.

Prodan: „A avut cică o profesoară <<bună>> de oraș, care a dat meditații tuturor bărbaților”

Surprinsă de afirmațiile fostului soț cu care încă se află în divorț, Anamaria Prodan i-a dat o replică usturătoare antrenorului, precizând că acesta și-a pierdut deja fiul, care nu ar avea nevoie de cei 2000 de euro pe care-i primește în prezent ca pensie alimentară de la tatăl său, și pe care Rege junior îi face doar din reclamele în care apare, în ultima perioadă de când a devenit actor în filme și vedetă de reality-show.

„Ooo, Reghecampf știe să vorbească?! Știe să dea interviuri? Toată viața lui aștepta ca eu să le fac și el să le trimită! Mi-am adus aminte că, între timp, a făcut parcă școală la Cambridge și a învățat alfabetul. A avut cică o profesoară <<bună>> de oraș, care a dat meditații tuturor bărbaților și i-a învățat multe chestii interesante.

Mă bucur pentru el că profesoara, care i-a dat meditații, l-a învățat să articuleze cuvinte împotriva familiei lui și este foarte cunoscută, atât în țară, cât și străinătate. Îi este mentor acum, din ce am înțeles. 

Acum un secol exista un fotbalist mediocru, strigat de toți Reghiță. Era unul pe care îl polisam, îl țineam numai în lumină să sclipească, de frică să nu apună soarele si să apară realitatea.

Ruginea instant la apusul soarelui. Era un Reghiță pe care l-am ajutat să trăiască, să se ridice din anonimat, să facă școală, carieră…Era un Reghiță, care nu știa să se îmbrace, să vorbească, să trăiască, să mănânce.

 Era cineva și ceva de care lumea fugea și râdea. Era cineva care tremura când povestea marele Cornel Dinu despre el, când vorbea Victor Pițurcă despre metehnele vieții lui, care bâzâia acasă când toți greii  fotbalului îi știau secretele oribile”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

„Reghiță se ascundea după fusta mea”

Da, este acel Reghiță care se ascundea după fusta mea, când marii fotbalului comentau despre el. Este acel Reghiță pe care îl apărăm și îmi stricam absolut toate relațiile în fotbal și nu numai ca să-l apar. Acel Reghiță care, în perioada în care a avut onoarea să stea pe lângă mine, avea respectul tuturor. Azi îmi aduc aminte cum uda batista de lacrimi și mă ruga să-l ajut și să-l apăr, căci toți îl batjocoresc! Îmi vine să râd când mă uit înapoi.

 Este vorba de acel Reghiță care, ulterior, s-a acoperit de rușine, s-a făcut de râs peste tot și în toate, a ajuns de râsul fotbalului și a oamenilor din fotbal si a închis ușile peste tot. A trădat tot ce se putea trăda de la prieteni, la familie! Este incredibil să nu ai simțul penibilului, nu?! Cu ce pete are pe el și pe lângă el nu se mai vede de mizerie”. 

„Acest Reghiță este o copie proastă a lucrării  mele de diplomă numită <<soarele meu Reghecampf>>”

„Ce să zic eu?! Zâmbesc și anunț că acest Reghiță este o copie proastă a lucrării mele de diplomă numită <<soarele meu Reghecampf>>. Astăzi, în situația în care se află, văzând că este alungat de toată lumea, râs de toată lumea, dat în judecată de cei din fotbal, dator peste tot , încearcă să iasă din mocirla în care se zbate, se scutură și își dorește ca noroiul de pe el să-i stropească și pe cei din jur . 

Îl anunț că eu nu stau aproape de așa specimene, iar stropii de noroi din mocirla lui nu au cum să sară pe mine, căci stau la distanță de 2000 de euro, pardon... de kilometrii, de așa ceva! Ce este acolo la el miroase a ghenă uitată de serviciul de salubrizare în toiul verii. 

Sunt atâtea lucruri urate în acest Reghiță, încât îmi este milă de el să vorbesc! În cei ce-s la pământ nu trebuie să lovești. Așa am învățat eu! Acest Reghiță se ia la trântă cu cei puternici, uitând că nu are fundație și dacă bate vântul ca pe vremea lui Cornel Dinu cade casa peste el!”, a mai adăugat impresara. 

„Numele de Reghecampf eu l-am ridicat, căci venea din zona Văcărești”

Acuzată de Reghecampf că ar trăi lunar pe banii lui, cei 2000 de euro trimiși drept pensie alimentară lui Bebeto, impresara a răbufnit.

„ În rest, de morți numai de bine! Îi aduc aminte că numele de Reghecampf eu l l-am ridicat, l-am apărat, căci venea din zona Văcărești. Cred că asta spune tot. Pray for you always (n.r: ne rugăm pentru tine) domnule Reghiță fost Prodan, căci ți-am luat și această titulatură când am plecat, să ai 2000 euro să pui ceva pe masă copiilor tăi sau să treci pe la noi să-ți dăm! 

Nu vă mai încărcați cu interviurile lui Reghiță, îl cunoaștem toți foarte bine, merită doar milă și multă rugăciune! Este exemplul clar de așa nu...și în meserie, și în viața de zi cu zi. 

Și eu și Bebeto îl salutăm pe această cale și îl sfătuiesc să-și viziteze copilul, nu să dea mesaje o dată pe an pentru probe la dosar!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au încheiat o relație de 16 ani, rodul iubirii lor fiind Laurențiu Reghecampf junior (în vârstă de 15 ani). Cei doi se vor revedea în iunie la Judecătoria Buftea, pentru a tranșa divorțul. 

În noiembrie 2022, Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț, înaintată de către Laurențiu Reghecampf, din culpă comună și nu exclusivă. Instanța s-a pronunțat atunci și asupra pensiei alimentare și a stabilit ca antrenorul să achite, lunar, minorului Bebeto o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale, respectiv 1.600 euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
Reese Witherspoon (4) jpg
gerard depardieu getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net