Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghecampf a devenit tătic pentru a patra oară! „Ce face Reghe…”

#Exclusiv Click!

Corina Caciuc l-a făcut tătic pe Laurențiu Reghecampf pentru a patra oară. Aflată în America cu iubitul, Ronald Gavril, Anamaria Prodan a oferit prima reacție, pentru Click! 

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a devenit tătic pentru a patra oară, după ce Corina Caciuc a născut al doilea copil al cuplului. 

Pe contul său de Instagram, Corina a postat prima fotografie cu bebelușul, un băiețel, făcută imediat după nașterea acestuia. Iubita lui Reghe a preferat să acopere fața bebelușului cu o inimioară, la fel cum a procedat și cu micuțul Liam, primul lor copil. 

Anamaria Prodan:  „Ce face Reghe nu ne interesează pe noi și nu este problema mea sau a familiei mele” 

Aflată departe de țară, în America, împreună cu iubitul ei, boxerul Ronald Gavril, Anamaria Prodan a făcut prima declarație pentru Click!, pe marginea acestui subiect. 

 „Nu mă mai întrebați de acest om. Dacă vreți să vorbiți cu mine putem să vorbim despre copiii mei și iubitul meu de vis, Ronald Gavril. Ce face Reghe nu ne interesează pe noi și nu este problema mea sau a familiei mele. 

Vă pot spune despre iubitul meu că este minunat, unic, demn, mândru, senzațional și ne e viața rai. Îl iubim toți tare mult “, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

image

Anamaria Prodan s-a mutat cu iubitul Ronald Gavril, în Los Angeles

Anamaria Prodan (51 de ani) ne-a spus că trăiește, la acest moment, una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. 

Impresara s-a mutat, mai nou, alături de iubitul ei, boxerul Ronald Gavril, în America. Cei doi sunt nedespărțiți, stau la Los Angeles și își trăiesc iubirea departe de ochii tuturor. 

Ronald Gavril e un iubit foarte atent și o răsfață pe impresară cu buchete de trandafiri imense de trandafiri roșii. 

Boxerul lui Floyd Mayweather are o relație foarte bună cu Reghe junior, fiul Anamariei și al lui Laurențiu Reghecampf. 

 „Ronald îl iubește pe Reghe junior ca pe băiatul lui, îi predă lecții de box, este alături de el secundă de secundă și îl ajută în absolut tot ce face, încât băiatul nu simte lipsa tatălui natural din viața lui. 

Chiar el Reghe junior a declarat că nu are vreo problemă că tatăl lui l-a părăsit definitiv de când a plecat cu amanta de acasă și a luat-o pe alte drumuri! Copilul a și povestit în reality-ul familiei că Reghe nu l-a căutat. Nu îl vizitează nu îl interesează nimic de el. 

Lui Reghecampf toate îi merg pe dos pe plan profesional. Este aproape dat afară din Arabia Saudită, echipa fiind la retrogradare. El face copil cu fiecare femeie și îi uită după câțiva ani pe fiecare ”, ne-au mai declarat surse din anturajul impresarei. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se văd la tribunal, în iunie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au încheiat o relație de 16 ani, rodul iubirii lor fiind Laurențiu Reghecampf junior (în vârstă de 15 ani). 

Cei doi se vor revedea în iunie la Judecătoria Buftea, pentru a tranșa divorțul. 

În noiembrie 2022, Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț, înaintată de către Laurențiu Reghecampf, din culpă comună și nu exclusivă. Instanța s-a pronunțat atunci și asupra pensiei alimentare și a stabilit ca antrenorul să achite, lunar, minorului Bebeto o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale, respectiv 1.600 euro.

Laurențiu Reghecampf are patru copii, făcuți cu trei mame diferite. Antrenorul are cu prima sa soție, Mariana Pfeiffer, un băiat, pe Luca. Cu Anamaria Prodan are un băiat, pe Bebeto, iar cu Corina Caciuc are doi băieței.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net