Serialul genial de pe Netflix care a creat dependență. Are deja milioane de vizualizări și te ține lipit de televizor

Cel mai urmărit serial de pe Netflix la momentul actual se numește „Baby Reindeer”, care ilustrează povestea lui Richard Gadd, un celebru comediant hărțuit de o femeie pe care a cunoscut-o într-un bar. Producția se află pe locul 1 la nivel global și are 18,6 milioane de vizualizări.

Serialul genial de pe Netflix care a creat dependență. Are milioane de vizualizări și te ține lipit
Serialul genial de pe Netflix care a creat dependență. Are milioane de vizualizări și te ține lipit

Serialul Baby Reindeer a creat dependență în rândul fanilor Netflix, reușind să atingă un succes formidabil. Povestea se învârte în jurul personajului Donny Dunn (Richard Gadd) care este terorizat și hărțuit de o femeie mai în vârstă, numele ei fiind Martha Scott (Jessica Gunning). Cei doi s-a cunoscut într-un bar, iar de atunci bărbatul nu a mai avut pace.

„Cred că mă zbat cu un fel de empatie toxică, iar aceasta mă face să simt pentru mulți oameni. Îmi amintesc când eram urmărit, a fost fără încetare și părea că este peste tot, și am simțit că viața mea nu funcționează în mod real. Însă în același timp am avut aceste puseuri incredibile de durere în care îmi părea rău pentru ea.

 Nu am văzut-o niciodată drept o persoană rea. Am văzut pe cineva care a fost pierdut de sistem, serios. Am văzut pe cineva care avea nevoie de ajutor și nu îl primea. La sfârșitul zilei ea este doar o persoană care suferă mult”, a mărturisit Richard Gadd, în cadrul unui eveniment organizat la Los Angeles, potrivit Business Insider.

Serialul care a făcut furori pe Netflix a ajuns pe locul 1 la nivel global

Serialul lui Richard Gadd s-a lansat luna trecută, în aprilie și a reușit să ajungă pe locul 1 în topul miniserialelor de pe Netflix, înregistrând 18,6 milioane de vizionări din partea publicului.

„Cred că Baby Reindeer a ieșit în evidență atât de mult deoarece se întoarce la ceva legat de condiția umană, care este întunecată și dificilă și provocatoare, și fiecare ființă umană este o combinație între bine și rău”, a mai adăugat actorul.

Filmul care ocupă locul 1 în topul Netflix

Pe de altă parte, pe locul 1 în topul filmelor de pe Netflix se află „Iubesc să te urăsc”. Producția coreeană romantică are ca subiect central o avocată care urăște să fie învinsă de bărbați și un actor care desconsideră iubirea, neavând încredere în femei. Acțiunea începe în momentul în care cei doi sunt nevoiți să se întâlnească.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1962 Împreună cu soţul ei, Andrei.
image
image
image
image
image
image
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net