Netflix va lansa, în curând, un serial mult așteptat. Este bazat pe una dintre cele mai apreciate cărți din toate timpurile

Platforma de streaming Netflix a anunțat că va lansa, în curând, un serial pe care milioane de oameni îl așteaptă cu sufletul la gură de câțiva ani. Este vorba despre „Un veac de singurătate” („One Hundred Years of Solitude” n.r), bazat pe celebrul roman al lui Gabriel Garcia Marquez, columbianul care a câştigat Premiul Nobel pentru Literatură, în 1982.

Netflix va lansa, în curând, serialul „Un veac de singurătate” / foto: arhiva Click!
Netflix va lansa, în curând, serialul „Un veac de singurătate” / foto: arhiva Click!

„Un veac de singurătate”, una dintre cele mai iubite cărți din toate timpurile, a lui Gabriel Garcia Marquez, va fi ecranizat pentru Netflix. Platforma de streaming a publicat recent primul teaser pentru ceea ce va fi probabil o saga epică. Totodată, teaserul sugerează că filmul va fi o dramă teribilă, cu efecte vizuale uimitoare.

Serialul a fost anunțat în 2019, urmat de primul teaser în 2022, pentru a marca cea de-a 40-a aniversare de la câştigarea Premiului Nobel pentru Literatură de către Gabriel Garcia Marquez. Primele imagini au fost lansate săptămâna trecută, pentru a coincide cu cea de-a zecea aniversare a morții autorului.

În urmă cu cinci ani, Netflix a obţinut drepturile de adaptare a cărţii, deşi nimeni nu le deţinuse până atunci, și a obţinut sprijinul deplin al familiei autorului pentru a-şi filma producţia în Columbia.

Serialul „Un veac de singurătate” va avea 16 episoade

Adaptarea în serial a romanului promite să fie fidelă scrierii lui Gabriel Garcia Marquez. „One Hundred Years of Solitude” spune povestea unei familii care a creat satul Macondo din Columbia. Sfâșiată între problemele sociale (război, incest, familie, singurătate) și imaginația sălbatică a romancierului (poțiuni magice, copii cu coadă de porc, blesteme), familia Buendia a fascinat generații întregi de cititori.

„Un veac de singurătate”, după „Don Quijote” de Miguel de Cervantes, este cea mai cunoscută carte de limbă spaniolă din lume, a fost tradusă în 40 de limbi şi vândută în peste 50 de milioane de exemplare.

Deși nu a fost dezvăluită data oficială de lansare, potrivit Netflix, serialul va avea 16 episoade, iar din distribuție vor face parte unii dintre cei mai talentați actori din Columbia și America Latină, precum Marco González, Ella Becerra, Leonardo Soto, Susana Morales și mulți alții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net