Filmul în tendințe pe Netflix. A spulberat concurența și e pe locul 1 la nivel global

Ultima actualizare:

Îți plac documentarele și vrei să vizionezi o producție care are o poveste adevărată mai înfricoșătoare decât ficțiunea? Platforma de streaming Netflix are un număr impresionant de pelicule care te țin cu sufletul la gură, însă acest film care explorează un caz real de crimă sigur te va șoca.

Documentarul de pe Netflix captivant și tulburător / foto: Pixabay
Documentarul de pe Netflix captivant și tulburător / foto: Pixabay

Documentarul de pe Netflix captivant și tulburător pe care merită să îl vezi este „What Jennifer did” („Ce a făcut Jennifer” n.r). Filmul, regizat de Jenny Popplewell, explorează un caz real de crimă care a șocat Canada, folosind imagini reale de la Poliție, pentru a arăta cum detectivii au descoperit adevărul din spatele complotului lui Jennifer Pan de a-și ucide cu sânge rece părinții.

Așadar, pelicula urmărește ancheta complexă care a dus la un suspect surprinzător: chiar Jennifer. Treptat, la fel ca într-un film de suspans, vom descoperi tot adevărul. „Jennifer Pan sună la 911 pentru a anunța că părinții ei au fost împușcați, dar devine suspecta principală în acest caz penal captivant”, este descrierea filmului, așa cum apare pe platforma de streaming Netflix.

„Ce a făcut Jennifer”, documentarul despre cazul care a șocat Canada

Este un documentar care știe să prezinte faptele și să le ascundă spectatorului pentru a le dezvălui pas cu pas. Cu alte cuvinte, „Ce a făcut Jennifer” ne prezintă evenimente reale, având acces la arhivele cu interviuri, atât cu suspecții, cât și cu agenții implicați în caz, dar, în același timp, te ține în suspans.

De asemenea, nu doar că prezintă detaliile unei crime îngrozitoare, dar și pune în lumină complexitatea relațiilor familiale și consecințele devastatoare ale minciunilor și decepțiilor. De ce a vrut să își ucidă părinții? Ce legătură are iubitul ei? Cum a fost prinsă? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care sigur ți le vei pune.

Documentarul este o poveste adevărată mai înfricoșătoare decât ficțiunea, prezentându-ți cazul care a atras atenția presei canadiene datorită circumstanțelor sale violente specifice. Dacă te atrag astfel de pelicule, „Ce a făcut Jennifer” merită vizionat. Filmul este disponibil pe Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net