Filmul de pe Netflix care te ține cu sufletul la gură. A debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Platforma de streaming Netflix are un număr impresionant de pelicule, seriale și documentare pe care le poți viziona. Dacă îți dorești, însă, să urmărești un film care să te îngrozească, trebuie să vezi acest thriller științifico-fantastic, care a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, iar acum este disponibil pe Netflix.

Filmul de pe Netflix care te îngrozește / foto: Pixabay
Filmul de pe Netflix care te îngrozește / foto: Pixabay

Thriller-ul științifico-fantastic în regia lui Jordan Peele, care a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american și pe care îl poți vedea pe celebra platformă de streaming Netflix, a costat 68 de milioane de dolari. Cu actorii Daniel Kaluuya, Keke Palmer și Steven Yeun în rolurile principale, „Nope” („Nu!” n.r) (2022) este o peliculă ce sigur te va ține lipit de ecran și te va surprinde. În roluri secundare apar Steven Yeun, Michael Wincott, Brandon Perea și Keith David.

Jordan Peele a lucrat împreună cu actorii la povestea fraților care locuiesc în California și încearcă să surprindă dovezi video ale unui OZN. De asemenea, regizorul a devenit un maestru al groazei moderne, subminând frumos pilonii pe care fanii horror s-au bazat în ultimele decenii. „Nu!” putea fi considerat al treilea film spiritual din triologie, cu „Get Out” și „Us”.

„Nu!”, filmul de pe Netflix care te îngrozește

Așadar, cum am menționat, filmul „Nu” spune povestea unor frați, care lucrează cu cai, ce încearcă să captureze dovezi ale unui obiect zburător neidentificat în Agua Dulce, California. Producția a încasat 172 de milioane de dolari în întreaga lume și a primit recenzii pozitive pentru ambiția sa, performanțele, cinematografia, temele, stilul vizual, coloana sonoră și regia lui Peele.

Totodată, American Film Institute l-a numit unul dintre cele mai bune zece filme din 2022 și a fost citat ca unul dintre cele mai bune filme științifico-fantastice ale secolului al XXI-lea și din toate timpurile.

Dacă te-am făcut curios și vrei să vizionezi un film bun în timpul liber, împreună cu familia, sau de ce nu, singur, „Nu!” este pelicula care te va ține cu sufletul la gură și te va îngrozi. Filmul poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net