Filmul de pe Netflix care a făcut înconjurul lumii. A înregistrat aproape 19 milioane de vizionări în doar o săptămână

Un val de frisoane și intrigă a cuprins comunitatea de telespectatori de pe Netflix odată cu lansarea filmului de groază "The Little Things". Cu o distribuție stelară ce îi include pe Denzel Washington, Rami Malek și Jared Leto în rolurile principale, acest thriller psihologic a devenit rapid un fenomen mondial, înregistrând aproape 19 milioane de vizionări în doar o săptămână.

Netflix. Foto: Shutterstock.
Netflix. Foto: Shutterstock.

Distribuția din "The Little Things", lăudată de toată lumea

Lansat inițial în 2021, "The Little Things" a fost primit cu recenzii mixte din partea criticilor, însă distribuția sa remarcabilă a fost laudată în mod unanim. Filmul, regizat de John Lee Hancock, îi urmărește pe doi detectivi din Los Angeles, interpretat de Washington și Malek, în timp ce investighează o serie de crime. Cercetările îi conduc pe cei doi la un individ solitar și ciudat, jucat de Jared Leto, care este suspectat că ar putea fi ucigașul căutat.

Ce spun cei care au vizionat deja filmul

Reacțiile telespectatorilor pe platforma de socializare au fost variate, iar mulți au mărturisit că au fost pur și simplu captivați de intensitatea și suspansul filmului. Unii au recunoscut că au fost nevoiți să oprească filmul din cauza fricii intense pe care le-a provocat-o în primele minute. Cu toate acestea, această reacție doar a stârnit și mai mult interesul publicului pentru a descoperi ce se întâmplă în acest thriller palpitant.

Pe lângă prestigioasa distribuție, "The Little Things" a fost apreciat pentru atmosfera sa tensionată, pentru interpretările captivante și pentru povestea sa incitantă. Nominalizările la Globurile de Aur și la Screen Actors Guild Awards pentru Jared Leto în rolul său secundar au subliniat, de asemenea, calitatea și impactul filmului.

Una dintre cele mai vizionate pelicule de pe Netflix

În concluzie, "The Little Things" a devenit rapid unul dintre cele mai vizionate filme de pe Netflix, captivând audiențele din întreaga lume cu suspansul său palpitant și cu distribuția sa impresionantă. Pentru fanii genului thriller și pentru cei care caută o experiență cinematografică plină de adrenalină și mister, acest film este cu siguranță un "must-watch".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net