Filmul de pe Netflix care spulberă audiența. Este o adevărată capodoperă și a rupt topurile

Filmul de pe Netflix care spulberă audiența. Este o adevărată capodoperă și a rupt topurile. Vorbim despre filmul „The Casagrandes Movie", care face furori pe platforma de streaming, în ciuda faptului că este o animație.

Filmul de pe Netflix care spulberă audiența
Filmul de pe Netflix care spulberă audiența

Filmul de pe Netflix care spulberă audiența

Fanii serialului Nickelodeon „The Casagrandes" s-au arătat mereu entuziamați de serialul de animație care prezintă povestea unei familii mexicano-americană. Totuși, marele boom al producției a fost atunci când s-a lansat filmul „The Casagrandes Movie", care a debutat pe Netflix pe 22 martie. Nu a durat mult până când filmul, regizat de creatorul serialului, Miguel Puga, a intrat în top 10 al site-ului de streaming în 57 de țări, stând alături de alte producții care au costat sute de milioane de dolari.

„The Casagrandes Movie" o prezintă tânăra eroină a filmului Ronnie Anne (Izabella Alvarez) care împlinește 12 ani și care plănuiește să își petreacă vara patinând cu cea mai bună prietenă a ei, Sid Chang (Leah Mei Gold). Dar Rosa (Sonia Manzano), mama ei, are alte planuri. Întregul clan Casagrande călătorește în orașul Japunda, Michoacán, pentru ca Ronnie Anne să poată intra în contact cu țara strămoșilor ei. Ceea ce începe ca o vacanță menită să creeze legături de distracție se transformă într-o misiune plină de emoții atunci când se trezește semizeul Punguari (Paulina Chávez).

Ticăloșia ei, care se răzvrătește împotriva propriei sale mame, amenință să distrugă Japunda. Astfel, Ronnie Anne și femeile din neamul ei lucrează împreună pentru a o opri. Vor reuși Ronnie și familia ei să rezolve misterul semizeului Punguari? Va reuși Punguari să-și salveze ambii părinți de Ucumu? Cum o va ajuta familia lui Ronnie pe ea și pe Punguari în misiunea lor de a-l arunca pe Ucumu înapoi în lumea subterană?

Chiar dacă este o animație, filmul a avut foarte mult succes, și este o super recomandare chiar și pentru familiile care vor să vadă o producție bună împreună cu cei mici în weekend.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net