Filmul de pe Netflix care a speriat întreaga planetă. Numai cei cu inima puternică îl pot vedea

Ești fan al genului horror? Știm deja că platforma de streaming Netflix are un număr impresionant de pelicule, seriale și documentare pe care le poți viziona, dar dacă îți dorești o experiență fascinantă în lumea filmului, care intrigă și trezește o combinație de emoții puternice, această producție de groază merită văzută.

Filmul horror de pe Netflix care te va ține cu sufletul la gură / foto: Pexels
Filmul horror de pe Netflix care te va ține cu sufletul la gură / foto: Pexels

Platforma de streaming Netflix are o grămadă de opțiuni, numai bune pentru cei care sunt în căutarea genului horror. Iar, printre acestea, se numără și un thriller psihologic și supranatural american din 2022, scris și regizat de Parker Finn în debutul său regizoral. Inspirată din scurtmetrajul lui Finn, „Laura Hasn’t Slept” (2020), pelicula „Smile” a primit în general recenzii pozitive din partea criticilor și a încasat peste 217.4 milioane de dolari la nivel mondial, având un buget de 17 milioane de dolari.

„Viața unei psihiatre este dată peste cap atunci când întâlnirea tulburătoare cu o pacientă o expune unei prezențe malefice cu un rânjet terifiant”, este descrierea filmului „Smile”, de pe platforma de streaming Netflix.

Despre ce este vorba în filmul „Smile”

Așadar, pelicula spune povestea lui Rose Cotter, o terapeută care devine martora unui sinistru suicid al unui pacient și apoi trece printr-o serie de experiențe tot mai înfricoșătoare și tulburătoare, care o fac să creadă că trăiește ceva supranatural. Ciudat este faptul că, pacientul îi zâmbea înainte de moartea sa, la fel ca și celelalte victime, făcând-o să creadă că a căzut victimă unui blestem, deși logodnicul ei Trevor crede că a înnebunit.

Este într-adevăr Rose urmărită de un blestem, trăiește ceva supranatural sau pur și simplu este un semn că a înnebunit? Dacă te-am făcut curios și vrei să știi ce se întâmplă cu adevărat, poți urmări pelicula „Smile” pe Netflix.

Alături de Sosie Bacon (în rolul lui Rose), în distribuție se află Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Kal Penn și Rob Morgan, precum și Caitlin Stasey, care își reia rolul din „Laura Hasn’t Slept”. Filmul „Smile” a avut premiera la Fantastic Fest pe 22 septembrie 2022 și a fost lansat în Statele Unite pe 30 septembrie același an. În prezent, o continuare fără titlu este în producție și este programată să fie lansată pe 18 octombrie 2024.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net