VIDEO. Un obiect zburător neidentificat a fost văzut pe cerul Sibiului. Oamenii au filmat. „A fost un OZN?”

Ultima actualizare:

Rețelele sociale au fost încinse sâmbătă seara după ce mai multe persoane au susținut cu poze și imagini video că au văzut un obiect neidentificat pe cerul Sibiului. Oamenii spun că lumina acestuia, mărimea, dar și mișcarea ieșită din comun le-au atras atenția. Unii au făcut fotografii, alții au reușit să filmeze. Discuțiile s-au aprins și, în timp ce unii susțin că au văzut un OZN, alții dau explicații spun ei mult mai logice, cum ar fi o rachetă americană. 

image

Obiectul zburător a stat două ore nemișcat pe cer

Obiectul ar fi fost văzut mai multe seri la rând. Oamenii spun că era înconjurat de o lumină puternică și avea o mișcare ieșită din comun. Aceștia spun că un timp s-a deplasat încet, treptat, apoi a dispărut în viteză. Mulți sibieni susțin că au văzut un OZN, scrie Ora de Sibiu.

Un sibian a trimis pe adresa redacției Ora de Sibiu mai multe imagini pe care le-a surprins în noaptea de vineri spre sâmbătă. Acesta nu își explică ce a văzut și ia în calcul să fi fost un obiect zburător neidentificat.

„Erau la un moment dat mai în dreapta imaginii și s-au mișcat până în locul unde le-am prins în poză și au rămas acolo. Au apărut la ora 12 și până la 2 când am plecat au rămas tot acolo. Le-am văzut de pe panoramă.

Lampioane nu puteau fi pentru că nu ar fi stat pe loc și nici drone, deci nu știu precis. Poate OZN?”, a scris cititorul, relatează sursa citată.

„De un portocaliu-roșu, înconjurat de un cerc”

Mai multe persoane au dezbătut subiectul pe grupul de Facebook „Cartierul Arhitecților” unde oamenii au sesizat că „este o lumină mare pe cer”.

„Era mare cam cât o minge. Am fost prea entuziasmată, întâi m-am speriat, crezând că e un avion în flăcări, apoi m-am dus după telefon și așa agitată, am dat click pe cameră, dar nu pe video. Nu știu ce a putut fi, mă așteptam să o ia în jos, adică să cadă, dacă era avion… Dar și-a luat așa zisul zbor în sus, foarte rapid. (…) Era staționar, de un portocaliu-roșu, înconjurat de un cerc”, a scris un martor.

Alte persoane au încercat să găsească explicații logice pentru fenomenul pe care l-au văzut.

Posibil să fi fost o lansare americană de rachete, ei au fusul orar diferit de al nostru. Posibil să fi prins momentul în care se desparte racheta de propulsie, în momentul respectiv lasă o aură, fiindcă propulsia este pe hidrogen lichid și se formează apa ca și fum, iar refracția poate cauza un curcubeu”, a explicat o altă persoană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net