Înregistrări cu OZN-uri declasificate de Armata SUA. Guvernul american ar avea un „program secret”

Ultima actualizare:

La sfârșitul lunii iunie, NASA a avut prima întâlnire publică cu tema vieții extraterestre. Dacă despre multe dintre obiectele reperate pe cer s-au găsit explicații, există un număr important de întâmplări, apariții care au rămas inexplicabile. Pentru prima oară, au apărut în spațiul public imagini de la cinci astfel de evenimente în care obiecte reperate pe cer nu au putut fi identificate deși au fost studiate îndelung de cei mai mari experți ai lumii. Imaginile dau fiori

image

Dezvăluiri despre posibile vizite extraterestre

NASA a înființat anul trecut un grup în încercarea de a explica activitatea cu privire la ceea ce numește fenomene anormale neidentificate – UAP. Acestea sunt definite ca observări „care nu pot fi identificate ca aeronave sau fenomene naturale cunoscute din perspectivă științifică”.

În aprilie, armata Statelor Unite a declasificat videoclipuri inedite cu OZN-uri în timpul unei ședințe a Senatului.

Una dintre înregistrările video, captată de o dronă Reaper, părea să arate un glob misterios zburând în Orientul Mijlociu anul trecut. Un al doilea videoclip, capturat de un senzor video al unei drone MQ-9 cu infraroșu orientat spre înainte, părea să arate un obiect neidentificat în Asia de Sud. Cu toate acestea, autoritățile au spus că primul obiect nu prezenta un comportament „anormal”, iar al doilea ar fi fost probabil o aeronava comerciala.

Scott Kelly, un fost astronaut și pilot cu zeci de ani de experiență, a povestit o întâmplare. Împreună cu copilotul său zburau pe deasupra statului Virginia, iar colegul său a fost „convins că am zburat pe lângă un OZN”.

Video AICI

Guvernul SUA ar avea un proiect secret de inginerie inversă

Un fost oficial al serviciilor de informatii americane cere guvernului federal sa faca publice informatiile despre un presupus proiect de inginerie inversa care implica obiecte zburatoare neidentificate (OZN-uri), scrie Newsweek.

În ultimii ani, OZN-urile au primit o atenție sporită, fiind cerută mai multă transparență din partea guvernului american în ceea ce privește aceste apariții.

Christopher Mellon, un fost secretar al Apararii pentru informatii, specializat in OZN-uri, a scris într-un articol de opinie publicat în Politico că a primit rapoarte potrivit cărora guvernul s-a angajat într-un „proiect de inginerie inversa” care implică OZN-uri. El a îndemnat guvernul sa faca publice toate înregistrările.

Mellon a scris că există date despre un program guvernamental secret „care implică analiza și exploatarea materialelor recuperate de pe nave din afara lumii” și că alte surse l-au contactat în legătură cu un „presupus program secret de inginerie inversă al guvernului american”.

Mellon a declarat că americanii „au dreptul să știe adevarul” despre faptul că guvernul a făcut sau nu proiecte de inginerie inversă în domeniul OZN-urilor și că oamenii „pot face față” oricaror informații despre navele extraterestre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net