Balon spion sau OZN? O minge uriașă de fier a apărut pe o plajă din Japonia

E maro-portocalie, are un diametru de un metru și jumătate și a apărut brusc pe o plajă din Japonia. Cei care alergau pe malul mării au anunțat imediat poliția: „O bilă enormă a apărut din valuri”. Speculațiile nu au întârziat să apară în mediul online.

Un obiect misterior a apărut pe o plajă din Japonia / Sursă foto: captură Youtube
Un obiect misterior a apărut pe o plajă din Japonia / Sursă foto: captură Youtube

Descoperire șocantă pe o plajă din Japonia

Poliția și locuitorii dintr-un oraș de coastă japonez au fost șocați să vadă o minge mare de fier care a apărut pe o plajă locală, autoritățile recunoscând că nu au idee despre ce este - doar că nu există pericolul să explodeze, informează The Guardian.

Sfera, care măsoară aproximativ 1,5 metri în diametru, a „aterizat” pe plaja Enshu din orașul Hamamatsu de pe coasta Pacificului, a prezentat presa locală. Poliția a început să inspecteze mingea, de culoare maro-portocaliu, după ce o localnică a văzut-o pe nisip, la doar câțiva metri de țărm în timp ce ieșese la plimbare, conform Asahi TV.

Ofițerii au izolat zona și au chemat experți în explozivi îmbrăcați în îmbrăcăminte de protecție pentru a cerceta bila, dar tot nu s-a determinat cu exactitate sursa de unde provine sfera.

Ar putea fi o geamandură care a plutit în derivă

Temerile că ar putea fi o mină rătăcită au fost respinse după ce experții au folosit tehnologia cu raze X pentru a examina interiorul obiectului și au descoperit că acesta era gol.

S-a luat în calcul și varianta că ar fi un instrument de spionaj folosit fie de China, fie de Coreea de Nord, dar și această variantă a fost exclusă.

Prezența a două mânere ridicate pe suprafața sferei – indicând că poate fi agățată de altceva – a determinat o explicație mai prozaică: că este o geamandură de acostare care pur și simplu s-a desprins și a plutit în derivă până la mal. Fotografiile au fost trimise forțelor de autoapărare japoneze și pazei de coastă pentru examinare ulterioară.

Un localnic care aleargă în mod regulat pe plajă a spus că nu înțelege de ce mingea a devenit brusc în centrul atenției. „Este acolo de o lună”, a spus el pentru postul public NHK. „Am încercat să o împing, dar nu s-a clintit.

Comentariile au curs pe internet. Unii au spus că semăna cu ceva din seria populară „Dragon Ball”, în timp ce alții credeau că este un OZN care a căzut din cer. Mulți s-au gândit evident la baloanele de spionaj chineze care au fost observate pe teritoriul jaopnez în ultimii ani și de curând chiar și în America.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net