┼×i-a construit nav─â spa┼úial─â ca s─â zboare pe o planet─â imaginar─â

8 decembrie 2018
image
Lucio Ballesteros crede c─â farfuria lui zbur─âtoare va decola ┼či va fi controlat─â cu ajutorul min┼úii umane

A cheltuit o c─âru┼ú─â de bani, dar ┼či-a v─âzut visul cu ochii! Spaniolul Lucio Ballesteros, de 87 de ani, a devenit celebru la nivel mondial datorit─â c─âr┼úilor sale SF, pieselor muzicale compuse ┼či canalului de YouTube pe care ├«l administreaz─â. Recent ├«ns─â, a ap─ârut pe prima pagin─â a ziarului ÔÇ×El PaisÔÇŁ dup─â ce ┼či-a inaugurat farfuria zbur─âtoare din Montoedo, Spania. Visul acesta l-a costat 100.000 de euro.

Lucio Ballesteros nu s-a uitat la bani c├ónd a comandat proiectul farfuriei zbur─âtoare pe care a construit-o pe proprietatea lui din Montoedo, Spania. Nava a costat 100.000 de euro ┼či a ├«nceput lucr─ârile ├«nc─â din 2007, dup─â ce a ob┼úinut autoriza┼úia de construc┼úie. 

Ciud─â┼úenia are 20 de metri diametrul ┼či c├ónt─âre┼čte 1.200 de kilograme. ┼×i asta pentru c─â arhitectul a recomandat folosirea pl─âcilor aluminiu ├«mbinate ├«ntre ele cu un adeziv puternic pe baz─â de metacrilat de metil. 

Lucio Ballesteros a devenit personajul unui documentar realizat de compatriotul s─âu, Xoel Mendez, ┼či a avut prilejul s─â explice de ce ┼či-a construit farfuria zbur─âtoare. Extrem de dezinvolt, Ballesteros, ├«n v├órst─â de 87 de ani, a explicat c─â ÔÇ×omenirea are nevoie s─â evolueze fizic ┼či psihic suficient de mult pentru a putea face s─â zboare aceast─â nav─âÔÇŁ. 

image
Spaniolul Lucio Ballesteros a cheltuit 100.000 ÔéČ pentru a locui ├«ntr-o farfurie zbur─âtoare

De┼či nu are nici un fel de propulsie, construc┼úia bizar─â este menit─â s─â c─âl─âtoreasc─â spre planeta 10/7, un corp ceresc fictiv despre care Ballesteros a scris ├«n seria lui de romane science-fiction.

Spaniolul a explicat c─â planeta este populat─â de fiin┼úe care au o fizionomie asem─ân─âtoare oamenilor, dar cu o statur─â mai impun─âtoare. Ballesteros a explicat c─â numele planetei provine de la o simbolistic─â aparte: 10 ├«nseamn─â unirea cu Dumnezeu ┼či 7 provine de la cele ┼čapte dimensiuni ale fiin┼úei umane. Nava spa┼úial─â este de fapt un soi de modul intergalactic care este pus ├«n mi┼čcare cu ajutorul capacit─â┼úilor telepatice de care dispune creierul uman. 

De┼či mul┼úi au apreciat c─â locuin┼úa lui Ballesteros este o capodoper─â arhitectonic─â modern─â, romancierul a respins considera┼úiile spun├ónd c─â ÔÇ×omenirea este prea pu┼úin evoluat─â pentru a-i ├«n┼úelege utilitateaÔÇŁ. 

Spaniolul sus┼úine c─â mintea uman─â are capacitatea de a c─âl─âtori prin cosmos cu viteze care dep─â┼česc viteza luminii, ├«ns─â ÔÇ×omul contemporan nu ┼čtie s─â ├«┼či foloseasc─â aceast─â capacitate cu care a fost ├«nzestrat, ├«nc─â de la ├«nceputuri, de CreatorÔÇŁ. 

├Äns─â p├ón─â c├ónd Ballesteros va reu┼či s─â ├«┼či foloseasc─â puterea min┼úii pentru a-┼či face casa s─â leviteze, el accept─â s─â fie vizitat de diferi┼úii curio┼či care au auzit de groz─âvenia construit─â de el. 

A ridicat de unul singur o catedral─â

Fostul c─âlug─âr spaniol Justo Gallego, de 92 de ani, a muncit ne├«ncetat timp de aproape 57 de ani pentru a construi singur o catedral─â. 

image

B─ârbatul din ora┼čul Mejorada del Campo ┼či-a ├«nceput misiunea sf├ónt─â la 12 octombrie 1961, dup─â ce tuberculoza l-a obligat s─â p─âr─âseasc─â m─ân─âstirea ├«n care se retr─âsese. 

Catedrala Credin┼úei are 35 de metri ├«n─âl┼úime ┼či este ridicat─â din dona┼úii ┼či cu banii din cutia milei. 

┼×i-a f─âcut o replic─â dup─â Arca lui Noe

Olandezul Johan Huibers (60 de ani) a cheltuit 5 milioane de dolari pentru a construi o replic─â fidel─â dup─â ambarca┼úiunea biblic─â de pe vremea potopului. 

image
Spaniolul Lucio Ballesteros a cheltuit 100.000 ÔéČ pentru a locui ├«ntr-o farfurie zbur─âtoare

Ini┼úial, a vrut s─â construiasc─â arca ├«n Brazilia, dar a abandonat apoi ideea. El vrea ca anul viitor s─â plece din Krimpen aan de Ijssel, din Olanda c─âtre Israel. 

Arca are 130 metri lungime ┼či o ├«n─âl┼úime de 25 de metri ┼či a fost ├«nceput─â ├«n 1993 ┼či finalizat─â ├«n 2012. 

┼×i-a tras un avion Airbus-320 ├«n gr─âdin─â

Fermierul chinez Zhu Yue ┼či-a confec┼úionat ├«n curtea lui un Airbus 320 care nu va zbura ├«ns─â niciodat─â. 

image

B─ârbatul care face bani din planta┼úiile lui de usturoi a cheltuit 374.000 de dolari pentru a cump─âra de la o fabric─â din Kaiyuan structura de metal de care avea nevoie. 

El a redus la scar─â aeronava cu o optime ┼či a folosit 60 de tone de o┼úel. Chinezul a fost ajutat de cinci vecini care ├«n restul timpului muncesc cu ziua la ferm─â.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
bobonete jpg
3dragusanu bassam png
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
balustrada otopeni1 jpeg
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg