Filmul de pe Netflix care a rupt topurile românești și se află în trending în 50 de țări. Trei dintre cei mai faimoși actori joacă în rolurile principale

Deși a avut premiera în anul 2022, un film care a fost urcat recent și pe platforma de streaming Netflix a rupt topurile românești și se află în clasament în 50 de țări. Așadar, producția rămâne în topul preferințelor cinefililor și după doi ani. Pelicula îi are în rolurile principale pe Antonio Banderas, Tom Holland și Mark Wahlberg.

Filmul de pe Netlix care a reușit să rupă topurile românești / foto: Pixabay
Filmul de pe Netlix care a reușit să rupă topurile românești / foto: Pixabay

Netflix a încărcat, recent, un noul film pe platforma de streaming și a reușit deja să rupă topurile românești, aflându-se pe locul 3 în topul celor mai vizionate producții. De asemenea, este în trending în 50 de țări, cu toate că a avut premiera în urmă cu doi ani, în 2022, dar se pare că își menține popularitatea printre privitori.

Este vorba despre filmul de acțiune „Uncharted”, în regia lui Ruben Fleischer. Scenariul este scris de Rafe Lee Judkins, Art Marcum și Matt Holloway. Totodată, apar trei dintre cei mai faimoși actori, și anume Antonio Banderas, Tom Holland și Mark Wahlberg.

Bazat pe seria de jocuri video a lui Naughty Dog cu același nume, povestea îi urmărește pe Nathan (Tom Holland) și Sam, frați orfani, care vor să vâneze o comoară. Nathan îl recrutează pe Sullivan (Mark Wahlberg) într-o cursă împotriva miliardarului corupt Santiago Moncada (Antonio Banderas) pentru a localiza comoara.

„Uncharted” poate fi urmărit pe Netflix

„Vânătorul de comori uns cu toate alifiile Nathan Drake și mentorul său renegat Sully pornesc într-o aventură prin toată lumea în căutarea comorii lui Megellan”, este descrierea filmului pe paltforma de streaming Netflix.

Pelicula poate fi vizionată de persoanele care au vârsta peste 16 ani, are 116 minute și se află pe locul 3 în topul celor mai vizionate producții din România.

Așadar, dacă îți plac filmele de acțiune, poți urmări „Uncharted” pe platforma de streaming Netflix. „Pentru cei care iubesc filmele de tip Indiana Jones, Hidden Treasure, vă va plăcea Uncharted de pe Netflix”, „Este vorba despre o grămadă de escroci care urmăresc indicii pentru a găsi o comoară ascunsă. O producție de 5 stele”, „Am urmărit filmul Uncharted pe Netflix și nu a fost deloc un film rău. Mi-a plăcut la nebunie!”, sunt doar câteva dintre părerile celoc care au văzut pelicula.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
cub iuliana luciu png
dani otil jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
iumor jpg
netflix pixabay png
555 (5) jpg
banner andreea tonciu png
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net